Esenboğa Havalimanı'nda Dedektör Kullanarak Yolcu Bagajlarından Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Esenboğa Havalimanı'nda Dedektör Kullanarak Yolcu Bagajlarından Hırsızlık Yaptılar

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı. Yer hizmetlerinde çalışan 16 kişinin yolcu bagajlarında dedektörle arama yaparak hırsızlık yaptığı iddia edildi.

07.12.2018 00:58  Güncelleme: 12:14

Ankara Çubuk Cumhuriyet Savcılığı Esenboğa Havalimanı'nda yolcu bagajlarında meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayına ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında yer hizmetleri şirketlerinde çalışan 16 kişi, yolcu bagajlarında dedektör ile arama yaparak değerli eşyaları çaldığı iddiasıyla göz altına alındı.

TAKİBE ALINDILAR

Gelen şikayetler üzerine açılan soruşturma sonrası çalışmalarını sürdüren Esenboğa Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri ise havaalanında çalışan çok sayıda kişiyi takibe aldı. Yapılan çalışma sonrası ekipler, yer hizmetleri şirketlerinde görev yapan 16 kişiyi düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden biri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, sorguları süren 15 kişi hakkında işlemlerin devam ettiği bildirildi. Soruşturmanın derinleştirileceği ve gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Esenboğa Havalimanı\'nda Dedektör Kullanarak Yolcu Bagajlarından Hırsızlık Yaptılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenboğa Havalimanı'nda Dedektör Kullanarak Yolcu Bagajlarından Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Şikayet ettik ama dinleyen kim: Kayseri havalimanındada oluyor hırsızlık lütfen denetlensin 8 0 Yanıtla
    Derya: Kayseri havalimanında benim giysilerim özel eşyalarım alındı bende şikayet ettim ama sonuç yok 3 0
  • Adalet abiniz: Kafa kesme idam hadım istiyenler yallah arabistana burası türkiye bebeğim öyle idam olsaa oooo iftira atar hergün birini kestirirler kendinize gelin 0 0 Yanıtla
  • Sadece orasi mi: Ataturk havalimaninda az mi oluyor hirsizliklar!!! 0 0 Yanıtla
  • Adanalı kardaş : Arkadaşlar hırsız heryerde hırsızdır arabistanda çok hırsız var mekke de ve medinde bizzat şahit oldum.sabah namazında bodrumda ki abtest alırken üzerime pislik gibi bişey sıktılar üzerimdeki elbiseyi çıkarmamı sağlayıp sözde yardım edip yıkamak için tırnakçılık yöntemiyle cepleri boşatmaya kaltılar.ayıktım çalamadı yaşıda bayağı vardı.dil bilmediğin için derdini anlatamıyorsun.birçok hacının paralarını çaldılar.sakın valizlere değerli eşyanızı koymayın orda bile bu işler dönüyor.allah böylelerini islah etsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement