Eski Adalet Bakanı, Demirel Başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısını Anlattı - Son Dakika
Politika

Eski Adalet Bakanı, Demirel Başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısını Anlattı

Eski Adalet Bakanı, Demirel Başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısını Anlattı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in topladığı Bakanlar Kurulu’na katılan 57’inci hükümetin Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, "O toplantıda herhangi bir karar alınmadı.

19.01.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in topladığı Bakanlar Kurulu'na katılan 57'inci hükümetin Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, "O toplantıda herhangi bir karar alınmadı. Sayın Demirel, kendi siyasi hayatında edindiği deneyimleri anlattı" dedi.

9. Cumhurbaşkanı Demirel başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısında yer alan eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, o toplantıda herhangi bir karar alınmadığını ifade ederek, "Sayın Demirel, kendi siyasi hayatında edindiği deneyimleri anlattı" ifadesini kullandı. Toplantının bir 'veda toplantısı' olduğunu vurgulayan Türk, "Bakanlar Kurulu her zaman toplandığı yerde toplandı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı ile ilgili ise Türk, "Sohbet toplantısı değil, yapılan yer de ilginç. Bakanlar Kurulu toplantısı yapılan yere gitmiyor, kendi huzuruna davet ediyor. Karar konusu olabilecek birtakım konular var. Demirel'inki farklı bir şeydi" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Adalet Bakanı, Demirel Başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement