Eski Komşusunu Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Eski Komşusunu Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis

Eski Komşusunu Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis

Eskişehir'de hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü eski komşusu N.E. evinin bahçesinde bıçaklayarak öldürmekten yargılanan Erkan Dikbastı, 25 yıl hapis cezası aldı.

16.07.2013 16:02  Güncelleme: 16:36

Eskişehir'de hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü eski komşusu 73 yaşındaki Neziha Ergin'i evinin bahçesinde boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 30 yaşındaki Erkan Dikbastı, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Emek Mahallesi Beyaz Çiğdem Sokak'ta 29 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen olayda Neziha Ergin evinin bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü. Cesedi camiden gelen eşi tarafından bulunan Neziha Ergin'in cinayet şüphelisi, eski komşusu Erkan Dikbastı, polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Erkan Dikbastı suçunu itiraf ederek şöyle dedi:

"Neziha Ergin daha önce hakkımda ahlaksız olduğum şeklinde dedikodu çıkarmıştı. Bu yüzden de aramızda husumet vardı. Onu korkutmak için evine gittim. Bahçe kapısını çaldım. Açtığında beni görünce kapıyı kapatmaya çalıştı. Ben de paniğe kapıldım ve onu bıçakladım."

Eskişehir 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan sanık Erkan Dikbastı bugün yapılan son duruşmada pişman olduğunu, cinayeti planlayarak işlemediği söyledi. Mahkeme heyeti sanık Erkan Dikbastı'yı 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Komşusunu Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement