Eski Samsun Milletvekili Erdoğan Sezgin Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Eski Samsun Milletvekili Erdoğan Sezgin Defnedildi

Akciğer kanserinden hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili Erdoğan Sezgin(68), memleketi Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.45 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Erdoğan Sezgin için Büyük Cami'de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

09.01.2012 16:45

Akciğer kanserinden hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili Erdoğan Sezgin(68), memleketi Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.

45 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Erdoğan Sezgin için Büyük Cami'de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk kıldırdı. Namazın ardından cenaze, Bafra'nın Müstecep köyünde toprağa verildi.

Cenazeye, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Eski DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, eski Samsun Milletvekilleri Kemal Kabataş, Cemal Alişan, eski DP Samsun Milletvekili Orhan Uluçay, DP GİK Üyesi Feraye Keleş Kefelioğlu, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı.

DP'liler bir hafta ara ile ilk önce eski Bakan Nafiz Kurt, şimdi de eski milletvekilleri Erdoğan Sezgin'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.

Av. Erdoğan Sezgin, 1999-2002 yılları arasında 21. Dönem DYP Samsun Milletvekilliği yapmıştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Samsun Milletvekili Erdoğan Sezgin Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement