Eskişehir'de "Ekonomi Çalıştayı" Düzenlenecek - Son Dakika
Ekonomi

Eskişehir'de "Ekonomi Çalıştayı" Düzenlenecek

Eskişehir'de Ticaret Odasının öncülüğünde "Ekonomi Çalıştayı" düzenlenecek.

05.04.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Ticaret Odasının öncülüğünde "Ekonomi Çalıştayı" düzenlenecek.

Eskişehir Ticaret Odasından yapılan açıklamaya göre, 8 Nisan'da Rixos Otel'de yapılacak etkinlikte, iş adamları, akademisyenler ve Eskişehir ekonomisinin temsilcileri bir araya gelecek.

Türkiye ve Eskişehir ekonomisinin dünyadaki yeri ve geleceğinin ele alınacağı programa, Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Alibaba.com E-Glober Müdürü Orkan Aytulun katılacak.

Moderatörlüğünü MOBİLSİAD Başkanı ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin'in üstleneceği panel ve çalıştayda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenap Çakmak, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Çağlarırmak Uslu da yer alacak.

Etkinlikte, "Hindistan, Çin ve Pasifik ülkeleri gibi gelişmekte olan ülkelerle bölgelerin, yüzyıllar önceki genetiğine dönüş hızının artmasının dünya ekonomisine ve sektörlere etkisi", "Dijitalleşmenin dönüştürdüğü sanayiler ve ticaret yolları", "İş yapış biçimleri, kaynak üretimi ve tüketiminin geleceği etkileri" ele alınacak.

Programda ayrıca "İklim değişikliği, malzeme bilimindeki yenilikler, internet ve teknolojide yaşanan gelişmelerin dünya ticaretine etkisi" ve "Dünyanın, Türkiye'nin ve Eskişehir'in geleceği noktanın tespiti ve yol haritasının oluşturulması" konuları üzerinde durulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Eskişehir'de 'Ekonomi Çalıştayı' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement