Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat'ı Tunca Aydoğan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat'ı Tunca Aydoğan Kimdir?

Eşkıya Dünya\'ya Hükümdar Olmaz\'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat\'ı Tunca Aydoğan Kimdir?

Bir dönemin efsane dizisi Yılan Hikayesi'nin kötü adamı Kürşat rolüyle tanınan Tunca Aydoğan artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alacak.

01.10.2018 10:38  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV'nin başarılı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 109. yeni bölümü sürpriz bir oyuncuyla seyirci karşısına çıkacak. Bir dönemin efsane dizisi Yılan Hikayesi'nin kötü adamı Kürşat rolüyle tanınan Tunca Aydoğan artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alacak. Peki Yılan Hikayesi'nden bu yana tanıdığımız Tunca Aydoğan Kimdir?

TUNCA AYDOĞAN KİMDİR?

10 Haziran 1967, Ankara doğumlu olup 51 yaşındadır. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, yönetmen asistanı, sunucudur. Çocukluğunda müziğe olan ilgisi nedeniyle Gülseren Sadak'tan piyano eğitimi alan Aydoğan, ilerleyen yıllarda oyunculuğa olan eğilimi nedeniyle Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girerek Tiyatro Bölümü'nde Müşfik Kenter, Zeliha Berksoy, Oğuz Aral, Cihan Ünal gibi isimlerden eğitim alarak 1990 yılında mezun oldu.

Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başlayan oyuncu, bir tv filminde reji asistanlığı ve oyunculuk yaparak sinemada çalışma yapmaya başladı. 1999 yılında çevrilen Yılan Hikayesi adlı diziyle çıkış yapan ve tanınan sanatçı, bir süre TRT ve özel tv kanallarında sunuculuk yaptı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen birçok etkinlikte aktif roller üstlendi.

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat'ı Tunca Aydoğan Kimdir?

FİLMOGRAFİ

  • Aşk Yeniden - Vahit - 2015
  • Her Halimle Sev Beni - 2008
  • Kara İnci - 2007
  • Tutkunum Sana - 2006
  • Ayva Sarı Nar Kırmızı - 2004
  • Çaylak - 2003
  • Yılan Hikayesi - Kürşat - 1999
Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat'ı Tunca Aydoğan Kimdir?

Son Dakika Güncel Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'a Tranfer Olan Yılan Hikayesinin Kürşat'ı Tunca Aydoğan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement