Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar - Son Dakika
Spor

Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar

Galatasaray ile bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Falcao'nun transfer için Arda Turan'dan bilgi aldığı ortaya çıktı.

06.08.2019 10:52  Güncelleme: 11:12

Galatasaray'ın transferini bitirmek için yoğun çaba harcadığı Falcao'nun sarı kırmızılı ekip hakkında bilgi almak için eski takım arkadaşı Arda Turan ve vatandaşı Mondragon ile görüştüğü belirtildi.

ARDA TURAN'A HER ŞEYİ SORDU

Kolombiyalı futbolcunun, Galatasaray Kulübü'nde uzun yıllar forma giyip kaptanlık yapan Arda Turan ve Mondragon'u peş peşe telefonla aradığı ortaya çıktı. Kolombiyalı yıldızın, Atletico Madrid'den takım arkadaşı ve yakın dostu olan Arda Turan'dan Galatasaray ve İstanbul ile ilgili geniş bilgi aldığı öğrenildi.

Falcao'nun, Galatasaray Kulübü'nün durumu, takım yapısı ve taraftarı ile ilgili uzun süre konuştuğu ve Arda Turan'ın da eski takım arkadaşına önemli ayrıntılar aktardığı ifade edildi. Başakşehir'de kiralık olarak kariyerini sürdüren Arda Turan, Galatasaray hakkında bilgi alan Falcao'ya, "Kariyerinde unutamayacağın bir kulüp olacaktır" dediği belirtildi.

"SANA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM"

Arda Turan'ın ayrıca Falcao'ya, "Buradaki ambians ve taraftar seni coşturur. Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. Ayrıca oturacağın ev başta olmak üzere her konuda da sana yardımcı olurum" dediği öğrenildi.

Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar

MONDRAGON DA DESTEK VERDİ

Arda'ya teşekkür eden Kolombiyalı golcü, vatandaşı eski kaleci Mondragon'dan da Galatasaray için güzel sözler duydu. Arda gibi Galatasaray'ın büyüklüğünü anlatan Mondragon'un, "Transfer için verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu İstanbul'a adım attığın ilk günden itibaren anlayacaksın" dediği belirtildi.

Falcao transferinde artık iki kulübün anlaşması ve transferin açıklanması bekleniyor.

Falcao\'dan Arda Turan\'a transfer telefonu! İşte yaşananlar

Son Dakika Spor Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Çavuşoğlu: Mondragon fenerden sonra en büyük Galatasaray demiş 11 31 Yanıtla
  • Aslan kral şampiyonlar liginde: Maçlarımızı takip edin kuşlar 17 5 Yanıtla
  • Galatasarayım : Galatasaray'ın büyüklüğünü öğrenmek için birilerini aramaya gerek yok ki... 9 10 Yanıtla
  • Gak: Kılavuzu karga olanın..... 6 9 Yanıtla
  • S81: ULAN ŞU ADAM SANILAN ZAT O KADAR OLAYDAN SONRA CEZAEVİNE GİRMEDEN YIRTTI YA ADALET FAKİR İÇİN VAR DMEKKİ PARASI OLANA DOKUNAMIYORSUN 9 3 Yanıtla
  • Fer: Kulle yalan haber 6 5 Yanıtla
  • Jsjsk: Onunda tatil icin Turkiyeyi secmesi sevindirici 8 1 Yanıtla
  • ed: yazık ya verilen bu paralara bi tane iki yönlü canavar gibi ortasaha salın falcao ya vereceğiniz parayla arka sağlam olduktan sonra zaten gol atarsın bir şekilde 1 6 Yanıtla
  • Hemşinli: abdürrahimin transfer dönemi açıklaması : falcao ya ve monacoya teşekkür ederim bizi çok güzel ağırladılar wanyama ve bakayoko ya teşekkür ederim bizi hava alanında karşıladılar diagne ye teşşekür ederim bizden ayrılmadı 33 yaşındaki mehmet topala teşekkür ederim bizi tercih etti 3 1 Yanıtla
  • Hemşinli: Cim Cimeleri kandırmaya gururlarıyla onurlarıyla haysiyetleriyle oynamaya bir son ver artık basın. 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement