Falyalı'ya son mermiyi Mustafa Söylemez mi sıktı? Kıbrıs medyası iddia etti - Son Dakika
Güncel

Falyalı'ya son mermiyi Mustafa Söylemez mi sıktı? Kıbrıs medyası iddia etti

Falyalı\'ya son mermiyi Mustafa Söylemez mi sıktı? Kıbrıs medyası iddia etti

Cinayetten önce Falyalı ile telefonda konuştukları tespit edilen Söylemez Kardeşler çetesinin lideri Mustafa Söylemez'in dakikalarca kalaşnikofla taranan Halil Falyalı'nın yanına giderek kafasına ateş eden kişi olduğu iddia edildi.

14.02.2022 10:02  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halil Falyalı suikastı ile ilgili İstanbul'da gözaltı sayısı 10'a yükseldi. İstanbul'da 6, Kuzey Kıbrıs'ta 4 kişi gözaltına alınırken; Kıbrıs basınında yer alan haberlere göre Falyalı'ya son mermiyi Söylemezler Çetesi'nin lideri Mustafa Söylemez çekti. Olayla ilgili kardeş Faysal Söylemez de gözaltına alındı.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Bugün Kıbrıs gazetesinin aktardığına göre; cinayetten önce Falyalı ile telefonda konuştukları tespit edilen Mustafa Söylemez'in dakikalarca kalaşnikofla taranan Halil Falyalı'nın yanına giderek kafasına ateş eden kişi olduğu öğrenildi.

Gazetedeki habere göre Türkiye'deki emniyet güçleri tarihinde görülmemiş şekilde KKTC Polisi ile işbirliği içinde. Söylemez Kardeşler çetesinin lideri Mustafa Söylemez'in cinayeti birlikte işlediği düşünülen ve adaya yasa dışı yollarla tekne ile girdikleri tespit edilen gözaltındaki Veysel Sarı ve Musa Çiçek yakalandıkları Alsancak'taki evi Mustafa Söylemez'in kiraladığını belirtti. Zanlıların evinde 1 adet uzun namlulu silah ile 15 adet canlı mermi bulundu.

OTELDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Öte yandan Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, cinayetle ilgili olarak; KKTC'de gözaltına alınan Batmanlı Ömer Tunç ile İstanbul'da gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in cinayetten önce otelde birlikte giriş-çıkış yaptıklarına ilişkin kamera kayıtları bulundu.

AYNI GÜN UÇAKLA DÖNMÜŞ

Mustafa Söylemez'in, Faryalı'nın öldürüldüğü günün saat 04.00 uçağıyla İstanbul'a geldiği belirlendi. Bu durum dikkat çekti. Tunç, cinayet gecesinin sabahına karşı bir otelin kumarhanesinde yakalandı. Kumarhanede polis olduğunu tahmin ettiği kişilerin yanına yaklaşmaya başlamasından şüphelenen Tunç kaçmak istedi. Ancak, sivil görevliler tarafından yakaland

İNGİLİZ BARON İDDİASI

Cumhuriyet Gazetesi ise küresel sanal bahis baronu İngiliz Scott William Masterson'un Kıbrıs'taki ayakları olduğunu belirttiği Halil Falyalı ile Veysel Şahin ile birlikte çalıştığını, Kıbrıs'ta Falyalı'nın yerine geçecek kişinin de ancak Scott William Masterson'un onayıyla olabileceğini yazdı.

Son Dakika Güncel Falyalı'ya son mermiyi Mustafa Söylemez mi sıktı? Kıbrıs medyası iddia etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement