Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim futbol dünyasını hüzne boğarken, Sağlık Bakanlığı'ndan çarpıcı bir hamle geldi. Bakanlık Galatasaray-Beşiktaş derbisinde görev yapan 850 kişi karantinaya alınacak.

24.03.2020 08:48  Güncelleme: 09:36

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni tip Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında Sağlık Bakanlığı'nın Galatasaray- Beşiktaş karşılaşmasında akredite olan 850 kişiyi karantinaya alabileceği belirtildi.

Galatasaray, karantinayı beklemeden teste girerken Beşiktaş da test başvurusunda bulundu. Sağlık Bakanlığı'ının TFF ve TSYD'ye başvurup söz konusu maçtaki görevli personeli karantinaya alabileceği vurgulandı.

Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak

Bakanlığın gerekli adımları en kısa sürede atması beklenirken, resmi açıklama da bu süre içerisinde detaylı olarak yapılacak.

TERİM'İN UYARISI GERÇEK OLUYOR

Fatih Terim, Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı açıklamada bir kişide koronavirüse rastlanması halinde 850 kişinin karantinaya alınacağını söylemişti.

Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak

Terim açıklamasında, "Global bir sorun ile karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlar kapatılıyor, uçuşlar durdu. Risk grubundakiler evlerinde. Meclis toplantıları iptal, etkinlikler iptal. Tüm büyük ligler ertelendi. Milyonlar, milyarlar; 'futbol insan hayatından önemli değil' diyorlar. Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da söyleyeceğim. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Oyuncuların, bizlerin, hatta sizlerin (basın mensupları) hayatı ne olacak? Akreditasyon sahibi 850 kişi var. Bu kadar yakın olduk mu birbirimize? Hani 1 metreden yakın durmayacaktık? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasa evde olacaktınız. Ertelense bütün futbolcular evlerine gitse olacak bir hadiseden kimse gocunmaz. Çünkü herkes kendini koruyacak. Şimdi bir tanemizde çıksa, hepimiz karantinaya gireceğiz. Söylenen ile eylem birbiri ile örtüşmüyor. Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbir ile oynatıyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak
Fatih Terim\'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak

Son Dakika Spor Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası, derbideki 850 kişi karantinaya alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ff: TFF ve ona emir veren herkes derhal istifa etmelidir. Galatasaray camiası bu kurumla ilgili suç duyurusunda bulunmalıdır. Cinayetten farksız bu olay 7 4 Yanıtla
  • ALİ ÇAYLI: SEHİRCİSİZ MAÇ MI OLUR DİYORDUN TERİM 3 3 Yanıtla
    YİGİTTT: ADAM İPTAL EDİLSİN DEDİ 1 0
  • Kırık: Bunuda asın gitsin. 0 5 Yanıtla
    yazık ya: giden can senden olmayınca ne kolaydır feda etmek 0 0
  • zfrdrtli: Ben fenerbahçeliyim ama tüm sporcular ve teknik ekipler ligleri erteleyin diye kendilerini parçaladılar. Basketbolda fenerbahçe futbolda galatasaray bunun hesabını kim nasıl verecek? Futbol federasyonu ve Basketbol federasyonu bunların oluşumunda büyük etkendir. Hepsine Acil şifalar diliyorum Tüm ülke olarak biran önce İNŞALLAH bu illetten kurtuluruz. 4 1 Yanıtla
  • Cimcom: Cincon yine tiyatro sergiliyor 1 3 Yanıtla
  • BİLİRKİŞİ: KEŞKE ÖLSE AMA BUNA BİŞEY OLMAZ ÇÜNKİ PARASI VAR 1 3 Yanıtla
  • Demir: Kardeşim sen ne hesabın'dan bahsediyorsun fatih terim gs bjk maçı seyirçisiz oynandı diye devleti tff açık tehdit etti virüs dünyaya yayılmış fatih terim oradan maç neden seyircisiz oynanmış onu konuşuyor gs bjk maçında galip gelseydi kimse bunları konuşmazdı fatih terim'e devlet soruştuma başlatmalı. Dünya'da ve' türkiye'okadar insan ölüyor ve hastane'de yatıyor hesap'sa bunun hesabını kim vereçek biraz ALLAH'tan korkun virüsten korktugunuz kadar 1 2 Yanıtla
  • Tabi: Terime bak tasıyıcı olmus nereden getırmıs acab 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement