Fenerbahçe, Acun'un "sol bekin kralı" dediği Kwadwo Asamoah'ı transfer ediyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Acun'un "sol bekin kralı" dediği Kwadwo Asamoah'ı transfer ediyor

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan ve daha önce ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın "sol bekin kralı" olarak nitelendirdiği futbolcunun Inter'de forma giyen Ganalı yıldız Kwadwo Asamoah olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin Asamoah ile temasa geçtiği öğrenildi.

15.05.2020 00:44  Güncelleme: 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arayı yeni sezon kadro yapılanması için değerlendiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sol bek bölgesi için arayışta olan sarı-lacivertli yönetimin, listesinde yer alan isim belli oldu.

ACUN ILICALI, "SOL BEKİN KRALI" DEMİŞTİ

Fenerbahçe yönetimine yakınlığıyla bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı, daha önce katıldığı bir yayında bu konuyla ilgili açıklamalar yaparak, "Sol bekin kralı geliyor" ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı'nın bahsettiği futbolcunun, Inter forması giyen Kwadwo Asamoah olduğu ortaya çıktı.

FENERBAHÇE'YE GELMEYE SICAK BAKIYOR

Sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminden bu yana kadrosuna katmak için temasta olduğu bilinen Ganalı yıldızın, Kanarya'ya gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Son olarak Alman ekibi Hoffenheim'ın teklifini reddettiği bilinen sol bekin menajeri Federico Pastorello'nun ise Fenerbahçe ile görüşme halinde olduklarını doğruladığı belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR

Inter ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Asamoah, İtalyan ekibiyle 53 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda takımına gol katkısında bulunamayan 31 yaşındaki sol bek, 3 asist yaptı.

Fenerbahçe, Acun\'un "sol bekin kralı" dediği Kwadwo Asamoah\'ı transfer ediyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Acun'un 'sol bekin kralı' dediği Kwadwo Asamoah'ı transfer ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • DEEPRİSE: YANLIŞ HALA GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ. 31 YAŞINDAKİ ADAM GELECEK O KADAR BEDEL ÖDENECEK , 3 TE BİRİ BİLE GENÇ FUTBOLCUYA YATIRIM YAPILSA GELECEĞİMİZİ KURTARACAGIZ AMA MALESEFF. TURK FUTBOLUNUN GELİŞEMEMESİNİN SEBEBİ. GS FALCAOYU ALIR, FB BUNU ALIR, BJK ONU TS BUNU DERKEN GİTTİ BİZİM PARACIKLAR.. YAZIK.. 3 1 Yanıtla
  • GASSALL: FENER ANCA BUNUN FORMASINI ALIRR. 0 3 Yanıtla
    smorgon: roberto carlos için de aynısını diyordunuz 2 0
  • Anlamış olduk: Acunun futbol bilgisini. Sol bekin kralı buysa.. 1 0 Yanıtla
  • Net: Acuna parasını sen ver desen Hasan Ali ile devam abi der. 0 0 Yanıtla
  • Peh: Acunun futboldan anlamadigi cok belli yine sol bekin krali dedigi adamin 5 asisti yok liginde allahim böylelerine ne diye servet verirsin 0 0 Yanıtla
  • Covid: Arkadaş dünya bitti herşey bitti futbol bitti hala ne transferi.kim izleyecek kim oynayacak 0 0 Yanıtla
  • Gavsal : Sırf şu acn yüzünden, takımı bırakacağım 0 0 Yanıtla
  • mehmet: yanlış adam peşindeler yine şaşırtmadılar. 0 0 Yanıtla

Advertisement