Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe, Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yollarını ayırdığını duyurdu.

18.06.2018 16:28  Güncelleme: 17:12

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi. Sarı-lacivertliler, tecrübeli hocayla yapılan görüşmelerin ardından yollarını ayırdı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol Takımımızın değerli teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile, göreve geldiğimiz günden itibaren, takımımızın mevcut durumu ve geleceği hakkında muhtelif görüşme ve değerlendirmeler gerçekleştirdik.

"YENİ BİR SAYFA AÇMAMIZ GEREKİYOR"

Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz bu görüşmelerin neticesinde, dün akşam itibariyle, futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık.

"HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Bu yaklaşımı samimiyetle ve anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman'a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ederim.

Futbolcu ve teknik adam olarak kulübümüze kazandırdığı başarılarının yanında, özellikle 3 Temmuz sürecindeki dimdik duruşuyla da camiamız için bir teknik direktörden çok daha fazlası olduğunu göstermiş olan Sayın Aykut Kocaman, her zaman kalplerimizde ayrı bir yere sahip olmaya devam edecektir.

Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz."

FENERBAHÇE AYRILIĞI KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın kulüpten ayrıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Takımımız Teknik Direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Sayın Aykut Kocaman'a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur."

FENERBAHÇE İLE 46 MAÇA ÇIKTI

Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 46 maçta 28 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı-kanarya, Kocaman yönetiminde 104 gol atarken 49 kez topu ağlarında gördü.

Fenerbahçe, Aykut Kocaman\'la Yollarını Ayırdı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • ARPA DARI: darısı diktatöre 3 26 Yanıtla
  • ADI BENDE SAKLI: Aykut bak Şenol hoca yerinde aynı değerde sana tenekeyi bağladılar.Yaptığın çirkeflik sana kaldı. Taçı çaldırmasaydın en azından yanında götürürdün 7 17 Yanıtla
  • Fanatik: Geç bile kalınmıştı.İyi oldu ezik futbol anlayışından kurtulacak fenerbahçem.Tunç06 nerelerdesin aziz gitti ortadan kayboldun.1ay öncesine kadar ötüp duruyordun.sesin kesildi artık. 8 14 Yanıtla
  • OZAN POYRAZ: 80 Lİ YILLARIN FUTBOLUNU ŞİMDİ HANGİ BAHTI KARA TAKIMA OYNATACAK ACABA 13 8 Yanıtla
    hacı: senin gibi gazla çalışanlar onun futbolundan 0 0
  • rambo okan: TEMİZLİK BAŞLADI SIRA VOLKAN DEMİREL DE İNŞALLAH 13 8 Yanıtla
  • GERÇEK: aziz ve aykut zihniyetinden kurtulduk çok şükür 13 7 Yanıtla
  • Bülent sakarya: Biz millet olarak eskiyi hemen unutup yeni sayfa açmayı çok seviyoruz. Daha sonra da işler iyi gitmeyince eskiye dönüveriyoruz. 7 9 Yanıtla
  • Nevzat: Aykut u Ali Koç mumla arayacak hukukçular ersun cular arsenalden iki maçta 8 yediğimizi unutmayın Ali Koç u artık Aykut bile kurtaramaz hayırlı olsun cin con gine şampiyon 2 13 Yanıtla
  • Hkn: Aykut un kendi getirdiği oyuncularla yine 2. Olmasını başarı gibi gösteri bu kadroyla iyi oldu demek bence yanlış... Toplam 9 oyuncu aykutun oyuncusu... Küstürdü elif elmas ozan ve gönderdiği stoch ile fenere zararı 12 oyuncuyu buluyor... Bunun neresi başarılı 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement