Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi

Eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye'yi gündemine aldı. Ersun Yanal'ın da onay verdiği transferde Ndiaye 'evet' derse Sarı Lacivertli formayı giyecek.

14.07.2019 10:23  Güncelleme: 12:52

Eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye'yi kiralamak istiyor. Stoke City ile anlaşan Fenerbahçe, Senegalli futbolcudan yanıt bekliyor.

MALİYETİ 1,5 MİLYON EURO

Transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe, Garry Rodrigues'den sonra bir Galatasaraylı'yı daha kadrosuna katma niyetinde. Sarı Lacivertliler, bonservisi Stoke City'de bulunan N'Diaye için kiralık olarak kulübüyle 1 yıllığına 1,5 milyon euro karşılığında anlaştı. Fenerbahçe, anlaşma gereği bir sonraki sene 4.5 milyon Euro'ya Senegalli oyuncu satın alabilecek.

Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi

GÖZLER NDİAYE'DE

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği transferde gözler Badou Ndiaye'ye çevrilmiş durumda. Senegalli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'ye 'evet' derse bu transfer gerçekleşecek.

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'ın Al-İttihat takımında forma giyen ve 2 sezon önce Galarasaray kadrosunda bulunan Garry Rodrigues'i iki yıllığına kiralamıştı.

Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi
Fenerbahçe\'de gözler Badou Ndiaye\'ye çevrildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Balko: Galatasaray çakması çinbahce 10 9 Yanıtla
    Pala: Sen uzaydamı geldin şene'i cincon nerden aldı 4 8
  • çakma gfs: Bari fatih terime de kanca yi atında peşimizden 2. Olun 7 6 Yanıtla
  • Ilo: Gomisi de alın Gs vizyonu idir adamlar o kadro ile şampiyon oldu. Sizde olursunuz belki 6 6 Yanıtla
  • Reis: Seneye feneri gs olarak ğörecegiz herhal bari formayıda gs forması yapın bune hayranlıktır hani gs hakemlerle şampiyon olmuşdu ozaman futbolculara niye transfer etmek için ugraşıyonuz işleri ğüçleri katakulli feneri yöneten yöneticiler çiyerı 5 para etmez basiretsiz insanlar iki kulüp arasındaki 100 yıllık dostluk. Bakidir bunun bilincindeki taraftar bizdendir 5 6 Yanıtla
  • 1905_GS: yav arkadaş bir Galatasaraylı olarak seviniyor ve gurur duyuyorum 17 takım ve fedarasyona rağmen mhk yı da koydum içine nasıl şampiyon olduğumuzun kanıtıdır fenevin bizim futbolculara göz koyması sıkıntı yok alabilirsiniz. HAKSIZ ELEŞTİRİ ASLINDA GİZLİ HAYRANLIKTIR. Hedefin büyük fenerbahçe vazgeçme..:))) 5 5 Yanıtla
    ALİ: Rİze akhisar bir önceki sene Alanya maçı açık şike 0 0
  • Son Kale: Balkız Şener nabıyo la 7 2 Yanıtla
  • GS Lİ: Lafa gelince hakemle şampiyon GS ama futbolcularına hücum nasıl iş bu 3 3 Yanıtla
  • Reis: Seneye feneri gs olarak ğörecegiz herhal bari formayıda gs forması yapın bune hayranlıktır hani gs hakemlerle şampiyon olmuşdu ozaman futbolculara niye transfer etmek için ugraşıyonuz işleri ğüçleri katakulli feneri yöneten yöneticiler çiyerı 5 para etmez basiretsiz insanlar iki kulüp arasındaki 100 yıllık dostluk. Bakidir bunun bilincindeki taraftar bizdendir 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement