Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor Maçında Yıkıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor Maçında Yıkıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor maçının 90. dakikasında yedikleri gol sonrası tribünde hayal kırıklığı yaşadı.

22.01.2019 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de son dakikalarda gelen gol sonrası başkan Ali Koç büyük üzüntü yaşadı.

Karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın yanında izleyen Ali Koç, 20. dakikada öne geçen takımının mücadelesini büyük bir umutla takip etti. Bursaspor'un özellikle ikinci yarıdaki baskılı oyunu sonrası tedirginliğini gizleyemeyen Koç, 89. dakikada Aytaç Kara'nın attığı beraberlik golünün ardından deyim yerindeyse 'yıkıldı'.

Ali Koç'un bu görüntüsü, sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, 'Ali Koç'a bunu yapan hayat bize neler yapmaz' şeklinde yorumlar yaptı. Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı ise Ali Koç'a 'Başını öne eğme' şeklinde mesajlar yazdı.

YANAL DA "ŞİMDİLİK" ÇARE OLAMADI

Phillip Cocu seçimi için 'hata yaptık' diyen Ali Koç, Ersun Yanal'ı göreve getirmiş ve camianın umutlarını yeşertmişti. Ersun Yanal'ın ilk maçında BB Erzurumspor ile 2-0 öne geçip 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ardından Giresunspor'u 5-2 mağlup ederek kupada tur atlamıştı. Süper Lig'de ilk devreyi Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak bitiren Sarı-lacivertliler 16 puanla 17. sırada kamp dönemine girdi.

Kupada Ümraniyespor'a karşı etkisiz bir oyun oynayıp 1-0 mağlup olan Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'si son olarak Bursaspor karşısında yine öne geçip son dakikalarda yakalandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor Maçında Yıkıldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor Maçında Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (55)

  • Hayret: Halbuki gezi olaylarında baya fırıldak gençler vardı.Alaydı en çok taş atanı.Gezizekalı 19 23 Yanıtla
  • kudurtucu volkan: bursanın attığı gol hem faul hemde ofsayt olarak VAR a rağmen verilen ilk gol olarak tarihe geçti. 10 23 Yanıtla
  • Unsuz: Aziz den Helal lik almadıkları müddetçe bu takım bir yere gelemez. Hakki var adamın 23 7 Yanıtla
  • Erenarda: Aklıma Ali Koç un seçim konuşması geldi aziz Yıldırım'a bağıra bağıra zırlıyordu Arkadan aziz yıldırım da çok pişman olucaksın diye sitem ediyor oğlum sen bu işleri bilmiyorsun burası dedenden kalan holding lere benzemez git onlar la uğraş burda seni silip atarlar bir kaç sene içinde rezil kepaze olursun dedi Dedi ama 22 1 Yanıtla
  • andsmero: azize gibi hakem odası basmayınca maç satın almayınca yerınız ortaya cıktı ne varkı bu olayı bu kadar buyuttunuz duserlerse dussunler hak eden gelır 13 9 Yanıtla
  • kudurtucu volkan: bursanın attığı gol hem faul hemde ofsayt olarak VAR a rağmen verilen ilk gol olarak tarihe geçti. 2 18 Yanıtla
  • ...........: bunlar şikecilerde olağan 13 7 Yanıtla
  • Umut45 : Ali başkan itiraf et itiraf et sen bu işi beceremedin taraftarlarla beraber Aziz Başkan'dan özür dileyin 13 4 Yanıtla
  • Muahahaha: kendin kudur 12 1
  • numan numan: 20 sene de 20 sampiyonluğu var hakem satın alanın demi. kim satın aldığı belli 2 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement