Fenerbahçe'de Emre ve Gökhan Sivasspor Maçında Oynayabilecek Duruma Geldi - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de Emre ve Gökhan Sivasspor Maçında Oynayabilecek Duruma Geldi

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdüren Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'den müjdeli haber geldi.

15.02.2012 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdüren Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'den müjdeli haber geldi.

Ligin 25. haftasındaki Beşiktaş derbisinde sakatlıkları nükseden ve bu nedenle 26. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül'ün, Sivasspor maçında oynayabilecek duruma geldikleri bildirildi.

Emre Belözoğlu bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara başlarken, Gökhan Gönül, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışma yaptı.

Sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor maçında forma giyemeyecek Caner Erkin de takımdan ayrı koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor maçında her iki ayak bileği ile alt adale grubuna aldığı darbeler nedeniyle pazartesi günkü çalışmaya katılmayan Moussa Sow ise, bugün takımla çalışmalarda yer aldı.

Antrenmana salonda yaptığı çalışmalarla başlayan sarı-lacivertliler daha sonra sahada koordinasyon ve kısa alanda tempolu koşular yaparak antrenman programını tamamladı.

KÖTÜ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE YARINKİ ANTRENMAN DEREAĞZI'NDAKİ TESİSLERDE YAPILACAK

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri, bulunduğu bölgede yoğun yağış nedeniyle adeta kar altında kaldı.

Sarı-lacivertli ekip antrenmana çıkmadan önce tesislerdeki sahalardan birisi kardan temizlenerek çalışmaya hazır hale getirildi.

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın Dereağzı'nda bulunan Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki sahada basına kapalı gerçekleştirecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'de Emre ve Gökhan Sivasspor Maçında Oynayabilecek Duruma Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement