Euroleague'de Fenerbahçe, Maccabi Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Euroleague'de Fenerbahçe, Maccabi Deplasmanında

Euroleague'de tek yenilgisi bulunan temsilcimiz Fenerbahçe, tek galibiyeti olan İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv ile deplasmanda karşılaşacak.

21.11.2018 13:34  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, THY Euroleague'in 9. haftasında yarın TSİ 22.05'te deplasmanda İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 8 haftada sarı-lacivertlilerin tek yenilgisi varken, Maccabi'nin ise tek galibiyeti bulunuyor. Müsabakayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Ioannis Foufis (Yunanistan) ve Anne Panther (Almanya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE 4, MACCABI 5 KEZ KAZANDI

Fenerbahçe ile Maccabi FOX Tel Aviv, bugüne dek Euroleague'de 9 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler 4 kez parkeden galip ayrılırken, İsrail temsilcisi ise 5 kez rakibini mağlup etti. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe sahasında 87-73, Maccabi de evinde 82-73'lük skorla kazanmıştı.

Ligde Fenerbahçe 86.3 sayı ortalamasıyla oynarken, Maccabi ise 75.9 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 14.7 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlıyor. İsrail ekibinde ise Scottie Wilbekin 12.9 sayı ortalamasıyla oynayarak takımına katkıda bulunuyor.

Euroleague\'de Fenerbahçe, Maccabi Deplasmanında
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Euroleague'de Fenerbahçe, Maccabi Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Temel: Hadi Maccabi dağıt şu Kanadı kırık kanaryayı 0 14 Yanıtla
    Türk : Temel vatan hainimisin yahudileri tutuyorsun kanı bozuk 6 0
  • DÜRÜST: yeneceğiz! 4 0 Yanıtla
  • Sanane: Temel efendi trabzon zihniyeti ha yahudi ha trabzon 2 1 Yanıtla

Advertisement