Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Adamı Olacağı İddia Edilen Laurent Blanc Kimdir? - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Adamı Olacağı İddia Edilen Laurent Blanc Kimdir?

Fenerbahçe\'nin Yeni Teknik Adamı Olacağı İddia Edilen Laurent Blanc Kimdir?

Philliph Cocu'dan boşalan koltuk için Laurent Blanc'a teklif götürüldüğü iddia edildi. Peki, Laurent Blanc kimdir?

31.10.2018 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'nun Fenerbahçe'deki başarısızlığının ardından Cocu ile yollarını ayıran sarı-lacivertli takım yeni teknik direktör arayışına girdi.

LAURENT BLANC KİMDİR?

Eski milli futbolcu olan , 19 Kasım 1965 yılında Fransa Ales'de dünyaya geldi. , Montpellier forması ile futbol kariyerine adım attı. Ardından Napoli, Nimes Olympique, Saint Etienne, Auxerre, Barcelona, Marsilya, İnter ve Manchester United takımlarında top koşturdu.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Adamı Olacağı İddia Edilen <a class='keyword-sd' href='/laurent-blanc/' title='Laurent Blanc'>Laurent Blanc</a> Kimdir?

FRANSA'NIN EN İYİ DEFANS OYUNCULARINDAN

Bugüne dek Bordeaux, Fransa Milli Takımı ve Paris Saint German takımlarında teknik direktör olarak görev yapan , 1997 yılında Fransa'ya geri dönerek Olimpik Marsilya'yla anlaştı.1998 Dünya Kupası'nı kazanan eski futbolcu, Fransa Milli Futbol Takımı'nın da kaptanıydı. Kariyeri boyunca toplamda 97 kez Fransa Milli Takım formasını giyen 17 gol atarak, Fransa'nın gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncuları arasına girdi.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Genellikle takımlarda ofansif futbol anlayışını benimseyen başarılı teknik direktör, 4.3.3 sistemi ile takımını düzenliyor. 2017 yılında Galatasaray Spor Kulübü Futbol takımının gündemindeyken çıkarılan maliyet edeniyle anlaşma sağlanamadı. Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda çalışmadı. Blanc, Anne Blanc ile evli ve Alex, Clément, Davy adlarında üç çocuğu bulunuyor.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Adamı Olacağı İddia Edilen Laurent Blanc Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement