Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Aksaray'da, Kent Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

26.07.2016 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da, Kent Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek için Türk bayraklarıyla meydanları doldururken, "demokrasi nöbeti" 12'nci günde de yoğun katılımla devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarınca meydandaki vatandaşlara su, meyve suyu, top kek, simit ve poğaça ikram edildi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, burada yaptığı konuşmada, 12. günde de vatandaşların meydanları doldurduğunu ve demokrasi nöbetinin devam ettiğini söyledi.

Milli iradenin her zaman hakim kılınacağını belirten Karatay, şöyle konuştu:

"15 Temmuz Türkiye ve tüm İslam coğrafyası için kırılma noktası olmuştur. Milletimiz darbeye dur demiştir. Kendi iradesine yönelik tüm girişimlere karşı koymuştur. Vatandaşlarımız 12 gün boyunca yılmadan, usanmadan sokaklarda ve meydanlarda vatanlarına sahip çıkmaktadır. Bizim vatanımız, kanla canla elde edilmiş bir vatandır. Değer biçilemeyecek kadar değerli bir vatanımız var. Bu vatana canımızla, kanımızla sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, tankın önüne terliğiyle, sopasıyla, canıyla çıktığı iman dolu direniş, asla unutulmayacaktır. Allah birliğimizi her zaman daim eylesin."

Vatandaşlardan Hasibe Aydın ise demokrasi nöbetine her gün katıldığını ve milli iradenin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Bizler gündüzleri evdeyiz. Aksamları ise meydanlara gelerek demokrasi nöbetine katılıyoruz. Başkomutanımız ne zaman evinize gidebilirsiniz derse o zaman meydanlardan ayrılırız. Milli iradeyi destekliyoruz. Allah İslam'ı hakim kılsın inşallah. Zalimlere fırsat vermesin." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement