Fidan ve Cooper Brüksel'de Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Fidan ve Cooper Brüksel'de Görüştü

Fidan ve Cooper Brüksel\'de Görüştü
03.12.2025 13:45

Görüşmede Gazze, Ukrayna-Rusya savaşı ve Suriye-Lübnan durumu ele alındı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı Yvette Cooper ile Brüksel'de bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Fidan ile Cooper, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında görüştü.

Görüşmede, Gazze'deki durum ele alınırken Bakan Fidan, Gazze'de ateşkesin sürdürülebilir hale gelmesi ve ihtiyaç duyulan insani yardımın bölgeye girişine izin verilmesi için İsrail'e baskı uygulanması gerektiğini ifade etti.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşı bitirmeye yönelik müzakerelerde gelinen noktanın da değerlendirildiği görüşmede, Fidan, bulunacak çözümün adil ve kalıcı olması gerektiğini vurguladı.

Görüşmede, Suriye ve Lübnan'daki durum da ele alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fidan ve Cooper Brüksel'de Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement