Fotoğraf Meraklısı Çinli Kızların Otomobilleri Çakıla Gömüldü - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Meraklısı Çinli Kızların Otomobilleri Çakıla Gömüldü

Fotoğraf Meraklısı Çinli Kızların Otomobilleri Çakıla Gömüldü

ANTALYA'ya iki arkadaşıyla tatile gelen Çin vatandaşı Seven Yang Yao'nun sahilde otomobil önünde fotoğraf çekme merakı başlarına dert açtı.

09.05.2019 11:04

ANTALYA'ya iki arkadaşıyla tatile gelen Çin vatandaşı Seven Yang Yao'nun sahilde otomobil önünde fotoğraf çekme merakı başlarına dert açtı. Ön tekerleri çakıllı araziye saplanan otomobil, halatla çekilerek kurtarıldı

Olay, Antalya Sahil Yaşam Parkı girişinde bulunan, belediyeye ait plajda meydana geldi. İki arkadaşıyla tatile gelen Çinli Seven Yang Yao, kiraladıkları otomobil ile sahile geldi. Deniz manzarası eşliğinde fotoğraf çeken 3 kız arkadaş, daha sonra otomobille sahildeki çakılların üzerine gitti.  Burada da bir süre fotoğraf çeken arkadaşlar, sahilden ayrılmak istediklerinde ise otomobilin ön tekerlerinin çakıllara saplandığını fark etti. Seven Yang Yao ve arkadaşları, otomobili kurtaramayınca sahildeki vatandaşlardan yardım istedi.  Otomobil bir arazi aracına takılan halat yardımı ile çekilerek, çakıl dolu alandan çıkartıldı. Seven Yang Yao, kendilerine yardım edenlere teşekkür etti.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fotoğraf Meraklısı Çinli Kızların Otomobilleri Çakıla Gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement