Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları ve Fair Play" Paneli - Son Dakika
Yerel

Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları ve Fair Play" Paneli

Elazığspor ile Fırat Üniversitesi (FÜ) Spor Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle "Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları ve Fair Play" konulu panel düzenlendi.

11.03.2015 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor ile Fırat Üniversitesi (FÜ) Spor Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle "Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları ve Fair Play" konulu panel düzenlendi.

FÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen panel, yakın zamanda hayatını kaybeden FÜ Rektör Yardımcısı Nuri Orhan anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ardından, dünya futbolunda ırkçı uygulamalara sahne olan bazı futbol maçlarından oluşan sinevizyon gösterisinin yer aldığı panelde, panelistler Yrd. Doç. Dr. Mikail Tel, Elazığspor Yardımcı Antrenörü Önder Engin, hakem Ahmet Turan Timuroğlu ve Elazığspor Kulübü avukatı Burhan Şener tarafından ırkçılığın futbola verdiği zararlar, alınması gereken önlemler ile futbolda fair-play anlatıldı.

Panele, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Elazığspor yöneticileri, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları ve Fair Play' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement