Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Evertonlu Yannick Bolasie'yi istiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Evertonlu Yannick Bolasie'yi istiyor

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen 30 yaşındaki orta saha Yannick Bolasie'yi transfer etmek istiyor.

10.06.2019 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Everton'ın kanat oyuncusu Yannick Bolasie, bu yaz Premier Lig'den ayrılmaya hazırlanıyor. Bolasie'nin Afrika Uluslar Kupası'nın ardından yeni durağının ise Türkiye olması bekleniyor. Goal'ün haberine göre Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, 30 yaşındaki oyuncuya imza attırmak istiyor.

EVERTON 7 MİLYON STERLİN İSTİYOR

Everton, Bolasie için 7 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli belirlemiş durumda. Ancak geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak oynayan Kurt Zouma ve Andre Gomes'in bonservislerini alabilmek için mali kaynak yaratmak zorunda olan Everton, Bolasie'nin ücretinde esnek davranabilir.

NEWCASTLE VE SOUTHAMPTON DA İSTİYOR

Geçtiğimiz Ağustos ayında altı aylığına Aston Villa'ya kiralanan Bolasie, Championship'te çıktığı 21 maçta 2 gol 5 asistlik performans göstermişti. Ardından Ocak ayında kiralandığı Anderlecht'te çıktığı 17 maçta ise 6 gol 3 asistle oynamıştı. Bolasie ile Newcastle United ve Southampton da yakından ilgileniyor. Ancak Demokratik Kongo'lu oyuncunun Süper Lig'e transfer olması daha yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Evertonlu Yannick Bolasie\'yi istiyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Evertonlu Yannick Bolasie'yi istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • istanbul53: anketlerde , meydanlarda imamoğlu nu destekleyelim sandıkta binali başkan haydi kastamonulular. boyabatlılar. sivaslılar asılın seçime 1 1 Yanıtla
  • Antipas : İstanbul takımları alsın. Bizde çöpe atacak para yok. Hatta keko imamogluna söyleyin o getirsin bedavaya 1 0 Yanıtla
  • bozkurt: bi halta yaramaz 0 0 Yanıtla

Advertisement