Galatasaray'da Etebo ve Taylan Antalyalı sakatlandı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Etebo ve Taylan Antalyalı sakatlandı

Galatasaray, Kasımpaşa maçında sakatlanan Taylan Antalyalı ve Peter Etebo'nun sağlık durumlarıyla alakalı açıklama yaptı. İki futbolcunun da Alanyaspor maçında oynayıp oynayamayacakları belirsizliğini koruyor.

06.10.2020 13:37  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Oghenekaro Etebo ile Taylan Antalyalı'nın Süper Lig'in 4. haftasında yapılan Kasımpaşa maçında kasıklarından sakatlandığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Kasımpaşa karşılaşması sonrası tetkikleri gerçekleştirilen Etebo'nun sağ adductor (kasık) adalesinde hafif düzeyde, Taylan Antalyalı'nın ise sol adductor adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiği kaydedildi.

ALANYA MAÇI BELİRSİZ

İki futbolcunun da tedavisine başlanırken, Galatasaray'ın milli ara dönüşü karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçında oynayıp oynayamayacakları belirsizliğini koruyor.

Galatasaray\'da Etebo ve Taylan Antalyalı sakatlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Etebo ve Taylan Antalyalı sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MANSUR LAVAŞ: YA BU TAKIMIN KALECİSİ VARMI Bİ TANE KUMBARA KOYMUŞLAR GELEN GİDEN PARA ATIYOR YAKINDA KULÜBÜN KASASI DOLACAK 4 0 Yanıtla
  • pütürgeli: YUUUH BUNLAR ÇEKİRDEK YERKEN BİLE SAKATLANIYOR BU TAKIMIN KONDÜSYONER HOCASI KİM YA BU TAKIM BİTMİŞ 4 0 Yanıtla

Advertisement