Galatasaray'da Flaş Son Dakika Gelişmesi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Flaş Son Dakika Gelişmesi!

Galatasaray\'da Flaş Son Dakika Gelişmesi!

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

27.02.2017 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Derbi maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayan Martin Linnes Florya Metin Oktay tesislerinden ayrıldı.



Teknik Direktör Igor Tudor'un sol bekte bugün Linnes'in yerine Carole görev vermesi bekleniyor.



Bu arada Linnes'in bu maçı heyecanla beklediği biliniyordu. Norveçli futbolcunun eşi de derbiyle ilgili bir yazıya blogunda yer vermişti.



İşte o yazı:



Benimnedenİstanbul´dayaşadığımabelki debazılarınız anlamveremiyorsunuzdur.



Bu güzel şehirde bazıürkütücü(üzüntülü)olaylar yaşandı.Bukonuyailerikizamanlarda tabiikidedeğineceğim.İstanbul'dayaşamamınsebebihayat arkadaşımınprofesyonel futbolcu olması ve Türkiye'nin en büyük kulübüGalatasaraydaoynaması.Galatasarayıninstagram´da3.4milyontakipçisivar veTürkiyedeençoktakipedilenkulübü´ünvanınasahip.BiryılıaşkınbirsüreönceMartin 3.5yıllıksözleşmeimzaladı. Teklif geldiğindekarar vermekbizim içinaslında oldukça basitti. ÖnceliklekulüpMartinigetirmek için çok isteklidavrandı,ayrıca bizdeyurtdışınataşınmayı istiyorduk.Martin daha büyük deneyimler için hazırdı vekendisini denemek istiyordu.



Açıkçası bizim burada olmamızave Martin'in bubüyükbaşarıyasahipolmasınahâlâinanamıyorum.Düşünmesi tuhaf,amaonuilkfutboloynarkenizlediğimde3.ligtakımıolanSander ILiçinoynuyordu,Martinleçokgurur duyuyorum!



Yarınçokönemlibirgün,özellikleGalatasaraytaraftarlarıiçin.YarınDERBİGÜNÜ.



Türk TelekomArenada,GalatasarayBeşiktaş'akarşı! Arenanıntıklımtıklımdolmasıbekleniyor(52.000seyirci). Havadauçuşanbozukparalar,kavgalar,kartlar vegerilimli anlar!Galatasaraytaraftarıgalibiyettenbaşkabirsonucukabuletmiyor.



Futbolailginvarsabumaçıkesinlikle izlemengerek.Abartmıyorum,çoğutaraftariçinmaçgünleri2saatfutbolçocuklarından,eşlerindenve evlerindendaha önemlioluyor.



BeşiktaşmaçıGalatasarayiçinkolay bir maç olmayacak,çünkü Beşiktaş lider durumda.Karnımdasancılarvarve Martiniçinçokheyecanlanıyorum.Sevgilisiolarakadetabirsirkiniçindekendiyerimialiyorum. Cennetve cehennem arasındaki mesafe gerçekten kısa. Maçtan önce Martinindestekçisi olmak gerçekten çok zor,özellikle böylesine büyük maçlardanönce.Kendiiçinekapanıyor.Maç günleri onu aradığımdagenelde kısa cevaplar veriyorevet,hayır,bilmiyorumgibi.Artık neredeyse maç günleri hiç konuşmuyoruz,hattaonabazen şansbiledilemektenkorkuyorum..



Futbolu gerçekten seviyorum ve tüm hayatım boyunca hep ilgi duydum.Kendim de 17 yıl boyunca futboloynadım. Benim diğer yarım içinfutbol daha ciddi ve iş halini aldıve o sebepten ötürü benimde hayatımda futbol genişbiryeralıyor. Bu nedenle hayatımdaki bubölümü de sizlerle paylaşacağım.



Bulanti,stresveheyecan.Martinçokiyibirmaççıkarsındiyetanrıyaduaediyorum(eğeroynarsa).Umuyorumki



CIM BOM BOM!

(Tesekkürler Cengiz Tuguz)



Galatasaray'da Flaş Son Dakika Gelişmesi!

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Flaş Son Dakika Gelişmesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement