6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde sahaya indi - Son Dakika
Spor

6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde sahaya indi

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde antrenman sahasına indi. Deneyimli kaleci, antrenörler eşliğinde koordinasyon çalışması yaptı.

02.07.2020 13:45  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 30. haftasında 5 Temmuz Pazar günü Trabzonspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte geçirdiği ağır sakatlıkla sezonu kapatan Fernando Muslera da antrenman sahalarına geri döndü. Uruguaylı file bekçisinin ameliyatın 16. gününde antrenmanlara başlaması dikkat çekti.

KOORDİNASYON ÇALIŞTI

Fernando Muslera'nın kaleci antrenörleri eşliğinde salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın dinamik ısınmayla başladı. Gruplar halinde pas oyunuyla devam eden idmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildiği kaydedildi.

MARCAO TAKIMLA ÇALIŞTI

Sakatlığı bulunan diğer oyunculardan Marcao'nun antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştığı, Radamel Falcao'nun ise salonda ve sahada takımdan ayrı özel program uyguladığı ifade edildi.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde sahaya indi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde sahaya indi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bayram: adam sandalyede oturarak topla calismis bilmeden konusmayin 0 0 Yanıtla
  • Messiciyiz: Boyle erkenden başlada iyileşmeden bi 6ay daha eklensin ona 0 0 Yanıtla
  • Strange49 : Demek ki neymiş basbas bağıracak kadar önemli bir sakatlık değilmiş 0 0 Yanıtla
  • ercan: adamın karakökü!!!!! 0 0 Yanıtla
  • Muslera: Geç bile kalmış Bizim Türk oyuncular olsaydı 6 güne antrenma çıkardı o yuzden Yabancı sınırlanması gelmeli:)) 0 0 Yanıtla
  • .: adamin ayaginda iki kirik var kaleci bu ellerini calistirmasi gayet normal hafif tempo kisa sureli antrenman onun icin iyi olacaktir umarim daha kisa surede geri doner muthis kaleci ilemek keyifli.. 0 0 Yanıtla

Advertisement