Galatasaray Dalya Peşinde - Son Dakika
Spor

Galatasaray Dalya Peşinde

Galatasaray Dalya Peşinde

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova deplasmanından alacağı sonuç, Avrupa seferindeki güzergahını tayin edecek.

28.11.2018 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa kupalarına en çok katılan Türk takımı olan Galatasaray, bugün Lokomotiv Moskova karşısında 276. maçına çıkacak ve 100. galibiyetini almak için mücadele verecek.

Sarı-kırmızılılar, oynadıkları 275 karşılaşmada 99 kez rakibini yenerken, 104 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Cim-Bom 72 maçta ise rakipleriyle yenişemedi.

Aslan, daha önce Rus takımlarıyla oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, bu sezonki eşleşmede Lokomotiv Moskova ile oynanan ilk karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etmişti.

6 yıldır galibiyete hasret

Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda galibiyete hasret kaldı. Rakip sahalarda oynadığı son 13 müsabakada da rakiplerini alt edemeyen Galatasaray, dış sahadaki son deplasman galibiyetini 2012-2013 sezonu ikinci turunda Almanya'nın Schalke 04 takımı karşısında 3-2'lik skorla almıştı.

Bunun sonrasındaki 13 deplasman maçından 2 beraberlik, 11 mağlubiyet geldi. Aslan, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda şu ana kadar oynadığı maçlarda sadece 5 kez galip geldi, 10'unda berabere kaldı, 39'undan ise mağlubiyetle ayrıldı.

2: Bu sezon formunun oldukça uzağında olan Garry Rodrigues, sadece iki gol atabildi. Henüz gol pası da bulunmayan Yeşil Burun Adalı oyuncunun maaşına sezon başında zam yapılmıştı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray Dalya Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement