Emre Akbaba, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak - Son Dakika
Spor

Emre Akbaba, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak

Galatasaray, Süper Lig'in 2019/20 sezonunu son haftasında sakatlanan Emre Akbaba'nın sağlık durumu hakkında açıklama yayınladı. Sezonun ilk haftasında ter dökemeyecek olan futbolcunun 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.

31.08.2020 20:23  Güncelleme: 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da 2019/20 sezonunun son haftasında sakatlanan Emre Akbaba'nın sağlık durumu için resmi duyuru yayınladı. Antalyaspor maçında adalesinde orta düzeyde zorlanma görülen futbolcu, yeni sezonun ilk haftasını kaçıracak. Milli oyuncu, kulüpten yapılan açıklamaya göre 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde:

"Süper Lig'de 2019/20 sezonunun son haftasında Antalyaspor ile 24 Temmuz Cuma günü oynanan maçın ardından yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adalesinde orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilen Emre Akbaba'nın, o günden itibaren 6-8 hafta olarak öngörülen tedavi programına devam edilmektedir"

33 MAÇTA 6 GOL ATTI

2018 yılında Alanyaspor'dan ayrılıp Galatasaray'a imza atan futbolcu, parçalı formayla çıktığı 33 lig maçında rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Emre Akbaba, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Emre Akbaba, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Galatasaray: Arkadaş benim aklım almıyor nasıl oluyorda bu kadar çabuk sakatlanıyor bu yılı da sakat sakat geçirecek galiba yatırım yaptığın futbolcudan verim alınamadı.bunlar messi ve ronaldo kadar maça çıksalardı her halde yataktan kalkamazlardı 1 0 Yanıtla
  • Seburec: Eee çocuğum sen malünen emekli ol istersen 1 0 Yanıtla
  • Mustafa çetinkaya : Kronik sakattt 1 0 Yanıtla

Advertisement