Galatasaray'dan Fransa'ya Onyekuru çıkarması - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Fransa'ya Onyekuru çıkarması

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in devre arasında kadroya katılmasını çok istediği Onyekuru için sarı kırmızılı ekibin İdari Menajeri Şükrü Hanedar Fransa'ya çıkarma yapacak.

13.11.2019 10:32  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Henry Onyekuru konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Teknik Direktör Fatih Terim, geçen yıl kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan yıldız oyuncunun devre arasında takıma katılmasını istiyor.

FRANSA'DA ONYEKURU GÖRÜŞMESİ YAPILACAK

Takvim'in haberine göre; Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelmiş ve Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar ile bir araya gelmişti. Onyekuru'dan olumlu yanıt alan Hanedar bu kez Fransa'ya gitmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'dan Fransa'ya Onyekuru çıkarması

KİRALAMA İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Şükrü Hanedar'ın kısa süre içinde Monaco kulübünün yetkilileri ile masaya oturarak kiralama teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında. Fransız temsilcisi Monaco, şu ana kadar faydalanamadığı Onyekuru'yu kiralamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Galatasaray\'dan Fransa\'ya Onyekuru çıkarması

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Fransa'ya Onyekuru çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gs okan: Madem anladınız bu iş terims le değil oyuncuyla oluyor alsaniza Okan hocayı neden kapris çekiyoruz.bu kafalar 90 larda kaldı. 3 0 Yanıtla
    Aslan GS: Fatih Terim değilmiydi sezon arasında gelip takımı şampiyon yapan ? Biraz sabretmek gerekir . Aldığın oyuncu oynamıyorsa yada sakatlanıyorsa elden bir şey gelmez . Sabır 0 1

Advertisement