Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Wesley Sneijder: Fatih Terim ile Tekrar Çalışmak İsterim - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Wesley Sneijder: Fatih Terim ile Tekrar Çalışmak İsterim

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Jose Mourinho ile Fatih Terim'in benzer özelliklerde olduğunu söylerken, Fatih Terim ile tekrar çalışmak istediğini belirtti.

22.10.2018 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski futbolcularından Wesley Sneijder, beIN Sports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı oyuncu verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Ajax - PSV derbileri çok güzeldi. İspanya'da Real Madrid - Barcelona derbisi çok başkaydı. Gol de atmıştım. Ancak İtalya'daki derbiler çılgıncaydı. Inter - Milan... İki takım da aynı statta oynuyor. Taraftarlar yarı yarıya oturuyordu. Birçok derbide bu olmaz. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sadece bir takımın taraftarı oluyor. İtalya'da kale arkası tribünü tamamen deplasman takımına verilirdi. Bu özel derbilerde forma giydiğim için şanslıyım.

''MOURİNHO'NUN KORKUDAN TİTREDİĞİNİ BİLİYORUM"

Galatasaray'da Real Madrid'e ilk maçta 3-0 yenilmiştik. Takımdaki herkes tüm dünyaya Real Madrid'e rakip olabileceğimizi göstermek istiyordu. 3-1 yaptık durumu, sadece 1 gol gerekiyordu. Mourinho'nun son 20-25 dakika korkudan titrediğini biliyorum.

"10 NUMARAYI BAŞKASINA VERDİLER"

Galatasaray'da en büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kalmaktı. Ayrılmaya hazır değildim. Orada çok güzel zamanlar geçirdim. Formamı aldılar, 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar haberim yoktu. Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrıldığım güne kadar hayal kırıklığıydı. Takımda hala pek çok şey yapmak istiyordum. Ama bazen birileri sizin için karar alır ve siz de uymak zorunda kalırsınız.

''FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK İSTERİM''

Fatih Terim ve Mourinho ile tekrar çalışmak isterim. İkisiyle de aram çok iyiydi. Mourinho, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bana öz güven verdi. Fatih Terim'de aynısını Inter'den ayrıldıktan sonra yaptı. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim. Fatih Terim beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi."

Galatasaray\'ın Eski Futbolcusu Wesley Sneijder: Fatih Terim ile Tekrar Çalışmak İsterim

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Wesley Sneijder: Fatih Terim ile Tekrar Çalışmak İsterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • m: GELME 1 6 Yanıtla
  • Venkli reşo : Sneijder den sonra uzaktan gol atamadık. Adamın ölüsü belhandadan iyidir. Gerçek on numara. Gelsin mi derseniz bence hemen. 5 0 Yanıtla
  • ?: 2 senelik sozlesme, prim bonus yok. Ucak biletleri otel masraflari yok. Ozel araba yok. Sene de 1 milyon euro alacaksin toplam da 2. Nice e giderken de boyle gitmistin. Kabul edersen gel etmezsen hic agzini acma. Ayrica fit olman gerekiyor. En son gobekli halinle oynuyordun gerci o halin bile belhanda ya bin basar da neyse. 5 0 Yanıtla
  • İlyas : Eskilere rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı 1 3 Yanıtla
  • Gsli : Belhandayı almak yerine Sneijder ile devam etmeliydik 4 0 Yanıtla
  • Cimbomum : Sneijder seni hiç unutmadık ,sen hiç gitmedin ki inşallah dönersin ve 2-3 yıl daha oynar jübilenide bizde yaparsın Hollandalı Aslan 3 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Hoca hoca schıneder al. 3 0 Yanıtla
    m: DELİ SEN MİSİN 0 1
  • Pıtırcık : Sneijder gelmeli. Mavzere selam sneijderle devam 2 0 Yanıtla

Advertisement