Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Michael Seri'nin gönderilmesini istiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Michael Seri'nin gönderilmesini istiyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yüksek maliyeti nedeniyle kiralık olarak forma giyen Michael Seri'nin takımdan gönderilmesini istedi.

13.05.2020 17:56  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da maçların yeniden başlayacağının açıklanmasının ardından hazırlıklar devam ederken bir yandan da yeni sezon öncesi transfer konusunda da planlama yapılıyor.

Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray'da yeni sezon öncesinde özellikle yerli oyuncu transferlerine öncelik verilecek. Sarı-kırmızılılar, Sivasspor'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile anlaşma sağlamıştı. Ayrıca Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan ile Sparta Prag'da sözleşmesi bitecek olan Semih Kaya'nın da takıma dahil edilmesi bekleniyor.

SERI'Yİ TAKIMDA İSTEMİYOR

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen oyunculardan Michael Seri, yüksek maliyeti ve performansının yeterli olmaması nedeniyle yolların ayrılacağı isimlerden olacak. Fatih Terim'in bu isim için gidebilir dediği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Michael Seri\'nin gönderilmesini istiyor

Son Dakika Spor Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Michael Seri'nin gönderilmesini istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • eski günler ne güzeldi: Seri-Lemina "muhteşem ikilisi" bozulmak istendiğine göre bir şeyler dönüyor..??? 2 2 Yanıtla
  • Fatih: Fatih Terim kendisine biyad eden hastanede iken meziyetler dizen arda için yol açıyor 2 2 Yanıtla
  • Tespit : Doğru kararlar almaya başlamış. Geldi faydası olmadı kiralıkta olsa takıma. 2 2 Yanıtla
  • oğuz: Ücreti çok yüksek ,indirim yapmazsa gönderirler...Konu para ,bu yuku hiç bir klüp kaldıramaz..Yerlilerdede taşlar yerinden oynar...Once söylenti sonra kıyım başlayacak , butun klüpler batmış ,seyircisiz ne forma nede stad geliri,mac yayını bile seyirciciz tad vermiyor..Korona harbiden koydu 1 0 Yanıtla
  • Ertaç: Bu yıldızsa ? 0 1 Yanıtla
  • Gogo: İstemiyor dediğiniz adamı neredeyse tüm maçlarda oynattı. İyi bir seriyi her hoca ister. Bu teknikte adamı kaç paraya gelsin istiyorsunuz bedava olmayacağıma göre.fenerbahçe maçında seriyi tekrar izleyin derim. 1 0 Yanıtla

Advertisement