Gaziantep - Ak Partili Gül: Milletimiz En İyi Hakemdir - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Ak Partili Gül: Milletimiz En İyi Hakemdir

Gaziantep - Ak Partili Gül: Milletimiz En İyi Hakemdir

Ak Partili Gül: Milletimiz en iyi hakemdir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, seçim sonrasında kurulacak hükümet çalışmalarıyla ilgili "Milletimiz en iyi hakemdir" dedi.

20.06.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Partili Gül: Milletimiz en iyi hakemdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, seçim sonrasında kurulacak hükümet çalışmalarıyla ilgili "Milletimiz en iyi hakemdir" dedi.

Abdülhamit Gül, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Can Çelik, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçesi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak ve beraberindekilerle İslahiye İlçesi'nde Belediye Başkanı Kemal Vural ve partisinin teşkilatıyla bir araya gelip seçimleri değerlendirdi.

Basın kapalı toplantının ardından konuşan Abdülhamit Gül, milletin kararına her zaman saygı duyduklarını belirterek, "Sandıkta çıkan iradeye her zaman saygılı olduk, eksiklerimizi hatalarımızı belirlemek için yola devam edeceğiz. Türkiye istikrarı Ak Parti'nin kaderiyle aynı zamanda iç içe geçmiş Türkiye'nin kaderi Ak Parti'nin kaderi birbirlerine bağlı. İnşallah bu sorumluluk bilinci içerisindeyiz. Bizim için asıl olan milletin iradesidir. Sandıkta çıkan irade saygılı bir partiyiz. Bizim geleneğimiz, demokrasi anlayışımız budur. Milletin vermiş olduğu oya teşekkür ederiz, çıkan sonuca saygı duyarız" dedi.

2023 ve 2053 hedefleri için daha uzun soluklu çalacaklarını ifade eden Gül, şunları söyledi: "Türkiye'nin geleceği açısında en uygun bir tabloda partilerle görüşmeler yapacak sayın Başbakanımız. Umarız ülkemiz için güzel sonuçlar elde edilir. Bu konuda herkesi sağduyuya, milletin vermiş olduğu oyun sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz. Eğer sorumluluklarını yerine getirmezler ise bu süreç aziz milletimizin gözleri önünde gerçekleşiyor. Bu süreçte milletimiz en iyi hakemdir. AK Parti, bu milleti mahcup etmeyecek, milleti için doğruları yapacak. Bizim için AK Parti'nin geleceğinden ziyade, ülkemizin, hükümetimizin geleceği önemlidir. Bu sorumluluk içerisinde görevimizi sürdüreceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Ak Partili Gül: Milletimiz En İyi Hakemdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement