Gaziantep'te Kaza - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Kaza

Gaziantep’te İpek yolu güzergahında seyir halinde bulunan bir araç yoldan çıkarak, bölgenin sembolü olan kervan heykellerine çarptı.

08.12.2015 12:58

Gaziantep'te İpek yolu güzergahında seyir halinde bulunan bir araç yoldan çıkarak, bölgenin sembolü olan kervan heykellerine çarptı. Kazada kervanın öndeki kervancı başı ve eşek heykeli büyük zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Mezarlık kavşağınden kent merkezi istikametine seyreden Mustafa Güneş idaresindeki 27 VE 232 plakalı otomobil, İpek yolunda bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak, orta refüjde bulunan ve bölgeyi simgeleyen kervan heykellerine çarptı. Yan yatan araçta sürücü hafif sıyrıklarla kazadan kurtulurken, orta refüjde bulunan ve develerden oluşan kervanın başında yer alan eşek heykelinin kafası koptu. Heykelde eşeğin yularını tutan kervanbaşı da tamamen parçalandı.

Araç sahibi Mustafa Güneş, "Önümüzde siyah araba vardı. Araba hafifçe frene dokundu, tabi ben de frene dokununca araba takla attı. Bu arabalar da hafif olduğu için takla attı" diyerek kazayı anlattı.

Belediye ekipleri kazanın ardından hasar tespiti yaparken, hasar gören araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement