Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Toplantısı - Son Dakika
Ekonomi

Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Toplantısı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis toplantısına katıldı.

24.01.2016 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis toplantısına katıldı.

GTB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uzer, toplantıda yaptığı konuşmada, Gaziantep'te tarıma dayalı sanayi atağına katkı sağlayacak projelerin gerçekleştirilmesine imza atan GTB Meclisi üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, Türkiye ve dünya ekonomisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uzer, dünyada yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, mali disiplin ve dengelerin mutlaka korunması gerektiğini belirtti.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu da Gaziantep'in tarıma dayalı sanayide son yıllarda önemli bir çıkış yakaladığını belirterek, bu potansiyeli kararlılıkla sürdürmek istediklerini vurguladı.

Önemli bazı projelerde temel atma aşamasına gelindi

GTB tarafından geçen yıl 2015 yıl yürütülen çalışmalara işaret eden Tiryakioğlu, şöyle devam etti:

"GTB'nin bölge ekonomisine kazandırmayı planladığı vizyon projelerinde sona geliniyor. Yerel yönetimlerimizin ve milletvekillerimizin de değerli desteklerini gördüğümüz et borsası, hububat emtia merkezi ve Antep fıstığı lisanslı depoculuk gibi projelerde artık temel atma aşamasına geldik. Bu projeleri inşallah en kısa süre içerisinde kentimizin hizmetine kazandırmak istiyoruz. Dünya pazarlarında rekabetçiliğimizi ve sürekliliğimizi etkin kılmaya yardımcı olacak olan bu projeler, bölge tarımının da gelişmesine ciddi katkılar sağlayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement