Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 2 Bin 500 Kişiye İftar - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 2 Bin 500 Kişiye İftar

Gaziosmanpaşa Belediyesi\'nden 2 Bin 500 Kişiye İftar

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

16.07.2013 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Sarıgöl Mahallesi'ndeki iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Türkan Dağoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ile çok sayıda mahalleli katıldı.

Programda konuşan Dağoğlu, AK Parti olarak, Myanmar'da, Bosna Hersek'te, Srebrenitsa'da iftar yaptıklarını belirterek, "Ne mutlu bize ki, kardeşliği ve el ele beraberliği yaşıyoruz. Herkese mutlu ve sağlıklı ramazanlar diliyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erol da sokak iftarlarına başlayan ilk belediye olduklarını ifade ederek, her akşam çeşitli mahallelerde yaklaşık 4 bin kişiyle iftar yaptıklarını söyledi.

Bu iftarların artık gelenekselleştiğini vurgulayan Erol, ilçelerinde ramazanın ruhuna yakışır bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde programlarını geçirdiklerini belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin iftar menüsünde, mercimek çorbası, pirinç pilavı, tas kebabı, lokma tatlısı, ayran ve salata yer aldı.

Bu arada, iftar yemeğine katılacağı bildirilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, programındaki değişiklik nedeniyle katılamadı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 2 Bin 500 Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement