Gebze'de "Türkiye Demokrasisinin Gelişim Süreci" Paneli - Son Dakika
Yerel

Gebze'de "Türkiye Demokrasisinin Gelişim Süreci" Paneli

Gebze Belediye Başkanı Köşker: "Panelimiz Gebze’de demokrasi kültürünü ve demokratik olgunluğu geliştirmeyi amaçlıyor

04.11.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze'de  "Türkiye Demokrasisinin Gelişim Süreci" paneli düzenlendi.

Kent Meydanındaki kültür merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehirleri şehir yapanın yarattığı kültürel ve sanatsal cazibeler olduğunu vurguladı.

Göreve geldikleri günden beri bu düşünceyle hareket ettiklerini belirten Köşker, "Gebze'nin tarihi ve kültürel değerlerini, gün yüzüne çıkarmaya çalıştık. Panelimiz de Gebze'de demokrasi kültürünü ve demokratik olgunluğu geliştirmeyi amaçlıyor" dedi.

Köşker, Türk demokrasisinin gerçekten çok sıkıntılı ve sancılı süreçlerden geçtiğine işaret ederek, şunları dile getirdi:

"Türk demokrasi tarihi aynı zamanda darbeler, müdahaleler ve muhtıralar tarihidir. Özellikle son 10 yılda demokrasimiz, geçmişle kıyaslanmayacak ilerlemeler kaydetti. İnanıyorum ki, Türkiye'nin demokrasi serüveniyle ilgili çok değerli konuklarımızın söyleyeceği ibret verici ve oldukça ilginç anekdotlar olacaktır. Değerli konuşmacılarımıza ve sizlere katılımınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum."

Moderatörlüğünü tv programcısı Turgay Güler'in yaptığı panele konuşmacı olarak katılan Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Köşker, panelin sonunda katılımcılara teşekkür plaketi verdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gebze'de 'Türkiye Demokrasisinin Gelişim Süreci' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement