Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri 340 Adet Ağaç Fidanı Dikti - Son Dakika
Yerel

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri 340 Adet Ağaç Fidanı Dikti

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri 340 Adet Ağaç Fidanı Dikti

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, okul bahçesine 340 adet ağaç fidanı dikti.

01.04.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, okul bahçesine 340 adet ağaç fidanı dikti.

Okullar Hayat Olsun Programı çerçevesinde Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen fidan dikimi için okul bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan M. Eryiğit, Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende öğrenciler tarafından ağaç dikmenin önemini anlatan şiirler okundu ve çeşitli konuşmalar yapıldı. Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi izlendi.

Daha sonra okul bahçesinde Gediz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından peyzaj mimarisi gerçekleştirilen ağaçlandırma alanına geçilerek Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan M. Eryiğit ve Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz tarafından fidan dimi başlatıldı.

Protokol üyeleri ile tüm öğrenciler tarafından ağaçlandırma sahasına 340 adet çam ve servi fidanı dikildi. Dikilen fidanların hayat suyu öğrenciler tarafından verilirken, bahçede adeta ağaçlandırma seferberliği yaşandı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan, gerçekleştirdikleri ağaçlandırma projesi ile okulun güzelleştirilmesi yanında her öğrenciye fidan dikerek ağaç ve doğa sevgisi verilmeye çalışıldığını söyledi.

Okul Müdürü Ali Demircan, projeye emek veren başta Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve tüm çalışanlarına, okul aile birliği ve velilerden destek vererek katkı sağlayan herkese teşekkür etti. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri 340 Adet Ağaç Fidanı Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement