Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Akyürek ve Mazhar Bağlı, seçim çalışmalarını sürdürdü.

08.05.2015 15:17

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Akyürek ve Mazhar Bağlı, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Akyürek seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Tarım işçilerinin sıkıntılarını bildiklerini anlatan Akyürek, bu sorunları bitirmek için AK Parti'nin daha güçlü olması gerektiğini söyledi.

Halka hükümdar olmaya değil, hizmetkar olmaya geldiklerini ifade eden Akyürek, "Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Barış sürecinin devam etmesi için istikrarın devam etmesi için AK Parti şarttır. AK Parti demek mazlumun, fakirin, işçinin ve tüm kesimlerin partisi demektir" diye konuştu.

Son olarak Eyüp Nebi Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Akyürek, hizmetler hakkında bilgi aldığı din görevlilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.S

Seçim çalışmaları kapsamında Bozova Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı Mazhar Bağlı da, Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Okan ve 20 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Bağlı, ilçedeki sorunların ortak akıl ile çözülebileceğini ifade etti.

Muhtarların taleplerini ilgili kurumlara anında iletmek ve çözmenin boyunlarının borcu olduğunu belirten Bağlı, "İnşallah bu sorunları çözmüş bir siyasi aktör olarak karşınızda olacağım. Arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte Bozova'ya daha iyi hizmet verebilmek için yeni projeler hazırlayıp ilçemizin hak ettiği bir yer haline getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement