Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Giresun Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı.

25.04.2011 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı.

Debboy mevkisindeki açılış törenine CHP Giresun Miletvekili Eşref Karaibrahim, İl Başkanı Mustafa Kısa, Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın, ilçe başkanları, CHP Giresun Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Yener Bektaşoğlu, Nilay Pınar ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Kısa, açılışta yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Ankara'da seçim bildirgesini açıklamasıyla 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi.

Kısa, seçim bürosunu büyük bir coşkuyla açtıklarını ve hedeflerinin bu coşkuyu sandığa yansıtarak Giresun'da birinci parti olmak olduğunu belirtti.

CHP Giresun Milletvekili adayı Selahattin Karaahmetoğlu, toplumun tüm sosyal gruplarının ekonomik, demokratik taleplerini dile getiren, sorunlarını bilen ve çözüm yollarını öneren bir seçim bildirgesi hazırladıklarını ifade ederek, "Bu programımız bizi iktidara taşıyacaktır. Giresun'da başarılı ve birinci parti olacağız. Giresun'un yoksul köylüleri için mücadele edeceğiz. Bu ülkede insanların onuruyla yaşayacağı bir düzenin kurucusu olacağız" dedi.

Milletvekili adayı Aykut Gezmiş, en coşkulu ve seçime en hazır partinin CHP olduğunu savunarak, bugünkü coşkunun 12 Haziran'da sandıkta kendisini göstereceğini kaydetti.

Milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu ise çok güzel bir motivasyonla seçime hazır olduklarını anlatarak, " Türkiye'ye lig atlatacağız. Ülkemizi bir üst lige çıkaracağız. Projelerimiz çok güzel. Çalışmalarımız da çok iyi gidiyor. Halkımızın ilgi ve alakasından çok memnunuz. Kadın kolları, gençlik kolları ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Projelerimiz halk tarafından güzel algılanıyor. mahcup olmayacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer Gazi Caddesi boyunca halkı selamlayarak Atapark'taki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdiler.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement