Generali Sigorta, dijital pazarlama hizmeti alanındaki partnerini seçti - Son Dakika
Advertorial

Generali Sigorta, dijital pazarlama hizmeti alanındaki partnerini seçti

Generali Sigorta, dijital pazarlama hizmeti alanındaki partnerini seçti

Dart Medya, sigorta şirketlerinden Generali Sigorta'yı müşteri portföyüne ekledi.

08.06.2016 10:28
İlandır

Dart Medya Online Sigortacılığın Türkiye'deki ilk ve lider uygulayıcısı Generali Sigorta'yı dijital pazarlama çalışmalarının yürütülmesi için müşteri portföyüne ekledi.

1831 yılında İtalya'nın Trieste şehrinde kurulan Generali, MIT'nin dünyanın en akıllı 50 şirketi araştırmasında, müşterilerine sunduğu veri analitiğine dayanan yenilikçi sigorta çözümleri ile sigortacılık sektöründen listeye giren tek şirkettir. 60'ı aşkın ülkede 80 bini aşkın çalışanı ile dünyada 72 milyondan fazla müşteriye hizmet veren Generali 150 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Müşterilerinin hayatlarını koruma ve değer katmayı önceliği olarak gören Generali Sigorta, özelikle yaptığı teknoloji yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Dart Medya, bilgi birikimi, teknolojiyi yaratan, yakından takip eden ve ihtiyaçlara hızlı cevap verebilen yapısı ile 360 derece dijital medya hizmeti veriyor. Türkiye'nin en hızlı çözüm üreten ajanslarından olan Dart Medya'nın sunduğu hizmetler arasında; SEO, SEM, Sosyal Medya, Medya Planlama,Mobil, Affiliate ve Tasarım bulunuyor.

Dijital pazarlama alanında güçlü ekibiyle hızlı bir şekilde büyümeye devam eden ve bundan böyle Generali Sigorta'ya dijital pazarlama danışmanlığı konularında hizmet verecek olaran Dart Medya'nın çalıştığı markalar arasında Dünyagöz, Ayakkabı Dünyası, Mynet Oyun, Sevil Parfümeri, Avek Otomotiv, Finspor bulunuyor.

Son Dakika Advertorial Generali Sigorta, dijital pazarlama hizmeti alanındaki partnerini seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement