Gezici Sinema Erzin'de - Son Dakika
Yerel

Gezici Sinema Erzin'de

Gezici Sinema Erzin\'de

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın...

09.08.2012 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 22. durağı Hatay'ın Erzin ilçesi oldu.

Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Cumhuriyet Başsavcısı Ö. Fatih Taze, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Koyuncu, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ferat Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, Erzin Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuarı Türk Sanat Müziği sanatçıları Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay konser verdi.

"Tüm Erzin halkının Mübarek Ramazan ayı kutlu olsun" diyerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, "Altın Koza Festvali Türkiye'nin en önemli festivallerinden biri. Biz bu festivali büyüterek Anadolu'nun festivali olmasını çok arzu ettik. Bununla ilgili önemli projeyi tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldımaz, bu konuda bizleri çok cesaretlendirdi ve destek verdi. Türk sinemasınının gelişmesi, ilerlemesi, uluslararası alanlarda başarılar elde etmesi için; tüm yapımcıların, yönetmenlerin ve sinema sanatçılarının yanında olacağımızı her platformda ifade ediyoruz. Bizleri burada ağırlayan ve yalnız bırakmayan Erzin Kaymakamı Sayın İskender Yönden başta olmak üzere tüm askeri ve mülki erkan ile Erzin halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek de, "Bugüne kadar sizlerle etkinliklerimiz olmuştu. Ancak, böylesi bir film etkinliği yapılmamıştı. Bizlere bu güzel akşamı yaşatmasından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam İskender Yönden, sanatçılar Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay'a birer plaket verdi. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek'in verdiği plaket ve çiçeği Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu aldı. Daha sonra "Entelköy Efeköy'e karşı" filmi gösterime girdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezici Sinema Erzin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement