Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Karabulut, Hatay'ı Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Karabulut, Hatay'ı Temsil Edecek

Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Nazım Karabulut'un Ankara'da Hatay'ı temsil edeceği belirtildi.

21.11.2011 16:20

Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Nazım Karabulut'un Ankara'da Hatay'ı temsil edeceği belirtildi.

İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt ve Karabulut, İskenderun Kaymakamı Ali Su'yu makamında ziyaret etti.

Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gökmeydan İlköğretim Okulu'nun örnek bir okul olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz günlerde bu okulumuz temizlik ve hijyen yönünden sağlıklı olduğu için beyaz bayrak ödülü aldı. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Başarılı bir öğretmen ve idareci olduğu için Karabulut'u kutluyorum" dedi.

Cankurtaran ise Karabulut'un 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Hatay'ı Ankara'da temsil edecek olmasının kendilerine büyük bir onur verdiğini söyledi.

Bozkurt ise eğitime her zaman destek olduklarını belirterek, "Beldemizdeki bu okulun hemen hemen tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İnsana olan yatırım en büyük yatırımdır" dedi.

Karabulut ise Öğretmenler Günü'nde Ankara'da olacağını belirterek, "24 Kasım Öğretmenler gününde Cumhurbaşkanı ,Meclis Başkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı'nın huzuruna İl Temsilci olarak çıkacağım. Hatay İl Temsilciliği görevinin şahsıma verilmesinden büyük gurur duyuyorum. Okula yaptığı hizmetlerle bu görevin şahsıma verilmesinde önemli rol oynayan Bozkurt'a ve tüm müdürlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Karabulut, Hatay'ı Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement