Gölbaşı Add Kermes Açtı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Add Kermes Açtı

Gölbaşı Add Kermes Açtı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), fakir öğrenciler yararına Gölbaşı 75. Yıl Meydanı’nda kermes açtı.

27.05.2014 18:24

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), fakir öğrenciler yararına Gölbaşı 75. Yıl Meydanı'nda kermes açtı.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile birlikte kermesin açılışını gerçekleştirdi. Gölbaşı 75. Yıl kermes alanında düzenlenen açılışa ADD Gölbaşı Şube Başkanı Emine Köseler, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, iş kadını Aysel Uçar, iş adamı Adnan Akcan ve vatandaşlar katıldı. Kermes açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede gelenek haline gelen kermes faaliyetlerinden ADD' nin kermesinin açılışında bulundukları memnuniyeti dile getirerek, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ın ilçeye teşriflerinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kaymakam Ali Edip Budan ise, yaptığı konuşmada ilçede düzenlenen kermeslerin çok olmasının güzel bir birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin göstergesi olduğu vurgusunu yaparak, kermesin diğer bir özelliğinin de Danıştay eski Başkanı Tansel Çölaşan'ın ilçeye gelmesinin kendilerini onurlandığını belirtti. Budan, kermesi düzenleyenlere teşekkür ederek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ise, "Vatanımız çok güzel, milletimiz birbirine bağlı ve birbiriyle kardeşçe yaşamayı arzu ediyor. Dolayısıyla biz siyasetin dışındayız, farklı düşüncelerimiz olabilir, farklı yerlere oy veriyor olabiliriz. Ama siyaset dışında hepimiz yan yana yaşıyoruz. Hepimiz aynı vatan için aynı millet için aynı gelecek için çalışıyoruz. Bu Türkiye, bu vatan bizim, bu ülkenin tüm güzellikleri bizim. Biz istiyoruz ki hiçbir yerde ölümler olmasın, hiçbir yerde kavga ayrımcılık olmasın kardeşçe yaşamanın önündeki engelleri yine hep birlikte biz kaldıracağız. Bu halk çok güçlüdür. Biz 19 Mayıs'ta halkın mücadelesiyle bu Cumhuriyeti kurduk. 19 Mayıs'ta saygıyla andığımız Atatürk'ün bize yaptığı önderlikle yola çıktık. Bu cumhuriyet böyle kuruldu ve 95 yıl oldu. Bu kardeşlik duyguları el ele birlikte kardeşçe yaşama duygusu asla bitmez. Siyaset kıyafettir; siyaset gelir, geçer; ama halk hep bu topraklarda birbirleriyle yaşar, halk hep vardır. Halkın önünde hiçbir engel yoktur. Halk kardeşliği seçtiğinde siyasette kardeşliği seçmek zorundadır. Her şeyin öncüsü halktır, milletin bir arada yaşama arzusudur. Kardeşliği kuracak olanda biziz. Kim ne der ise desin bu millet 95 yıl önce bu yola birlikte çıktı ve bu yolda nice 95 yılları beraber yaşayacaktır. Gölbaşı kaymakamı ve sevgili belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün ADD'nin kermesi için buraya geldim. Kardeşliğin her şeyden önemli olduğunu söylüyorum. Burada bu dayanışmayı görmüş olmak, emeklerini birleştiren insanları burada görmüş olmak beni çok mutlu etti. Bu dayanışma gününde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Add Kermes Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement