Gölbaşı İlçesinden Kandil Mesajları - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı İlçesinden Kandil Mesajları

Gölbaşı İlçesinden Kandil Mesajları

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinden Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, işkadını Aysel Uçar, İş Adamı Adnan Akcan ve İş Adamı Sıddık Daşçı Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

24.05.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, işkadını Aysel Uçar, İş Adamı Adnan Akcan ve İş Adamı Sıddık Daşçı Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yusuf Özdemir mesajında Miraç Kandili'nin hayırlara vesile olmasını ve bu gece yapılacak duaların kabul olmasını dileyerek ilçe halkının ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı. Özdemir mesajında " Bugün, kültürümüzde önemli yer tutan kandil gecelerimizden biri olan Miraç Kandili ile çok müstesna bir geceye ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını ve bu gecenin halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla, tüm halkımızın ve İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

İşkadını Aysel Uçar ise, "Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. Bütün insanlığın selameti için, iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız.

İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. Bu itibarla yarın idrak edilecek Miraç Kandili'ni kutluyor, bu anlamlı gecenin tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

İş Adamı Sıddık Daşçı ise, "Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimizin, Recep ayının 27. gecesinde Miraca yükselişini gerçekleştirdiği geceyi "Miraç Kandili" olarak kutluyoruz. Bu mübarek geceyi de tıpkı diğer mübarek gün ve gecelerimiz gibi ülkemiz ile dünyamızın mutluluğu ve huzuru için içimizden gelen en samimi duyguları ifade ederek geçirmeliyiz. Bu mübarek gece vesilesiyle tüm İslam Aleminin ve ülkemizin Miraç Kandilini kutluyor, bu kutlu gecenin ülkemiz ve tüm dünya ülkeleri için sevgi, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

İşadamı Adnan Akcan ise, "Birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim. Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için bizlere önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Miraç Kandili de böylesi gecelerden biridir.

İş Adamı Akcan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin idrak edeceğimiz Mübarek Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum"dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı İlçesinden Kandil Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement