Gölbaşı'nda Mimar Sinan Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Mimar Sinan Parkı Açıldı

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Yusuf Özdemir, devlet hastanesi kavşağında yeniden restore edilen ve ilçenin en büyük dinlenme parkı Mimar Sinan Parkı'nın hizmete girdiğini söyledi.

31.08.2012 19:00  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Yusuf Özdemir, devlet hastanesi kavşağında yeniden restore edilen ve ilçenin en büyük dinlenme parkı olan Mimar Sinan Parkı'nın hizmete girdiğini söyledi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyesi tarafından park çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, ilçenin merkezinde ve mahallelerinde gerçekleştirilen park ve park düzenleme çalışmalarının Park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü anlattı. Özdemir, şunları kaydetti:

"İlçemiz için daha çağdaş ve huzurlu alanlar temin etmek belediyemizin hedefidir. Yeterli sayıda parkın yapılması hedeflenmiştir. Peyzaj düzenlemeli, yeşili bol, insanlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde dinlenebileceği, hoşça vakit geçirip, eğlenebilecekleri parklar oluşturmak istiyoruz. Mimar Sinan Parkı'nın da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah bundan sonra ara vermeden projelendirdiğimiz güzel parklar yapılarak ilçe halkımızın hizmetine sunacağız."

-Tut'ta okul müdürleri toplandı

Tut Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müdürler kurulu toplandı.

Görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit başkanlık ettiği toplantıya, ilçenin okul ve kurum müdürleri katıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ağustos ayı müdürler kurulu toplantısı, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından sona erdi.

-Sebil-Der öğrencilerinin başarısı

Tut ilçesinde faaliyet gösteren Sebil-Der'in Müdürü Erdal Karademir, SBS'de başarılı olan öğrencilerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit'i makamında ziyaret etti.

Karademir, konuşmasında, öğrencilerin SBS başarısından bahsetti.

Karademir, derneğe bağlı Tut Okuma Salonu'nda eğitim gören öğrencilerden 2'sinin fen lisesi, 4'ünün Anadolu öğretmen lisesi, 8'inin sağlık meslek lisesi, 35'inin Anadolu lisesi ve 4'ünün ticaret meslek lisesini kazandığını bildirdi.

Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit ise başarılarından dolayı kurum müdürü Karademir ve öğrencilerini kutladı.

Muhabir: Emin Tezerdi

Yayıncı: Zeynep Yücetaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Mimar Sinan Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement