'Griye Veda Renklere Merhaba' Uludağ Üniversitesinde - Son Dakika
Güncel

'Griye Veda Renklere Merhaba' Uludağ Üniversitesinde

\'Griye Veda Renklere Merhaba\' Uludağ Üniversitesinde

Kent Konseyi ve Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle 'Griye Veda Renklere Merhaba' projesinin 45. etap sergisi, Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde açıldı.

18.12.2013 10:37  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) Fotoğraf Çalışma Grubu ve Uludağ Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde fotoğraf sergisi açıldı.

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf İmece Topluluğu Çalışma Grubu, Bursa FotoFest kapsamında sergilenen ile ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan fotoğrafları, okullara ve kamu kurumlarına bağışlamaya devam ediyor. "Griye Veda, Renklere Merhaba" projesinin 45. etap sergisi de Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmasını Prof. Dr. Gül Ece Soyutemiz, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, UÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Şükran Yılmaz, Öğrenci Konseyi Başkanı Lütfü Örs, Gençlik Meclisi üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

Sergide Arzu Sandal, Atilla Özdemir, Aylin Telef, Beyhan Özdemir, Ege Gürün, Erdem Akkoca, Işık Özdal, İsmet Danyeli, Kıvanç Şen, Mehmet Yaşar, Muzaffer Alanyalı, Nevcihan Güroğlu, Nilay İşlek, Ömer Dindar, Seda Şengök, Yusuf Aslan, Zafer Gazi Tunalı ve Zeliha Begöz'ün fotoğrafları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Griye Veda Renklere Merhaba' Uludağ Üniversitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement