Gto'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Gto'ya Ziyaretler Sürüyor

Gto\'ya Ziyaretler Sürüyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanlık Divanına ziyaretler devam ediyor.

06.07.2013 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanlık Divanına ziyaretler devam ediyor. Ziraat Bankası üst düzey yöneticileri başta olmak üzere AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Hasan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bülbülzade Eğitim, Sağlık ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet, GTO'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gaziantep Şehitkamil ilçe Başkanı Hasan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Bankası üst düzey yöneticileri ile Bülbüzade Eğitim, Sağlık ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirel, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Yöneticisi ve GTO Meclis Üyesi Ali Kesrin, beraberinde Ziraat Bankası Leasing Genel Müdürü Mehmet Tevfik Can, Leasing Bölge Satış Müdürü Melih Gökçek, Ziraat Bankası Ticari Şube Müdürü Gazi Özgür Yılmaz ve Gaziantep Mücahitler Girişimci Şube Yöneticisi Faruk Bişiren ile birlikte Eyüp Bartık'ı ziyaret ederek, başarıları diledi.

Ziyaret sırasında Oda üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanılmasına yönelik görüş alış verişinde bulunuldu ve bu konuda çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı. GTO Başkanı Bartık, bankaların ticari hayatın önemli unsurların başında geldiğini, üyelerin avantajına olacak kredi kullandırılması konusunda çalışmalar yaptıklarını, üyelere uygun koşullarda kredi verilmesinin hem üyelerin de hem de bankaların önemli avantajlar sağlayabileceğini söyledi.

GTO Başkanı Bartık, ayrıca bankalar tarafından GTO üyelerine verilecek kredilerin maliyetinin üyeler açısından cazip olması gerektiğini de vurguladı. Ziraat Bankası üst yöneticileri de bu konuda çalışmaya hazır olduklarını ve bu konuda çalışma yapacaklarını dile getirdi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GTO yönetim Kurulu Başkanı Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette, GTO Başkanı Bartık ve Meclis Başkanı Yener tarafından üyelere yönelik yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. Bartık ve Yener, Oda üyelerinin bilgilerinin güncellenmesine yönelik çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağını, üç ay içinde güncellenmelerinin tamamlanmasının planlandığını, üye odaklı çalışmalara ağırlık vermeyi amaçladıklarını belirtti.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun ise kentin faydasına olan her hizmet ve çalışmada işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını vurguladı.

Öte yandan Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir başkanlığındaki Bülbülzade Vakfı heyeti Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Eyüp Bartık'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ziyarette, Bülbülzade Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aldemir'in yanı sıra Bilim/Der Başkanı Halil Demir, Bülbülzade Vakfı Esnaf Komisyonu Başkanı Yunus Atilla Hamallar ve Komisyon Üyeleri İdris Tekin ve Mustafa Acar'da yer aldı.

Ziyarette Bülbülzade Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aldemir, Vakfın çalışmalarıyla ilgili olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'a bilgi verdi. Bülbülzade Vakfı Başkanı Aldemir, Ticaret Odası'nın bundan sonraki dönemde Gaziantep'in sorunlarına daha çok ilgi göstereceğini umduğunu kaydetti.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, 13 bin üyesi olan bir meslek odası olduklarını anımsatarak, Gaziantep'in ve bölgenin sorunlarına her zamankinden daha çok ilgi göstereceklerini dile getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement