Gülben Ergen'in Boğulma Tehlikesi Geçiren Kemancısından Haber Var! - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen'in Boğulma Tehlikesi Geçiren Kemancısından Haber Var!

Gülben Ergen\'in Boğulma Tehlikesi Geçiren Kemancısından Haber Var!

Ses sanatçısı Onur Akay, boğulma tehlikesi geçiren ünlü müzisyen Namık Taşpınarlı'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

04.07.2017 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Magazin dünyasının felaket tellalı' olarak ün yapan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'dan bu sefer iyi haber geldi. Akay, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü müzisyen Namık Taşpınarlı'nın uyandığını ve taburcu olduğunu duyurdu.

"TABURCU OLDU"

Instagram hesabından bilgi veren Onur Akay, " Gülben Ergen'in konseri için gittiği KKTC'de, denize girerek boğulma tehlikesi geçiren keman ustası Namık Taşpınarlı uyandı ve taburcu oldu. Benimde İstanbul Ağlıyor albümümde keman çalmıştı. Sağlık durumu çok iyi olan değerli müzisyene uzun ömürler dilerim." ifadelerini kullanarak, Taşpınarlı'nın yoğun bakımda uyandığında çekilen fotoğrafını da paylaştı.

Namık Taşpınarlı, geçtiğimiz 24 Haziran'da Gülben Ergen'in konseri için gittiği KKTC'de, girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ve durumunun kritik olduğu açıklanmıştı. Taşpınarlı'nın hastaneye kaldırıldığını öğrenen ünlü sanatçı Gülben Ergen ise, apar topar hastaneye giderek yetkililerden bilgi almıştı.

Kaynak: Acun Medya


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Gülben Ergen'in Boğulma Tehlikesi Geçiren Kemancısından Haber Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement