Gümrükçoğlu Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Gümrükçoğlu Dur Durak Bilmiyor

Gümrükçoğlu Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dur durak bilmiyor.

27.03.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dur durak bilmiyor. Gümrükçüoğlu, AK Parti Bostancı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katılırken, spor tesislerini ziyaret ederek spora ve sporculara verdiği desteği gösteriyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 1 ve 2 no'lu Bostancı Mahallesi AK Parti seçim irtibat bürolarının açılışına katıldı.

Partililerin coşkulu tezahüratları eşliğinde miting havasında yapılan açılışa Başkan Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Başkan Gümrükçüoğlu açılışta yaptığı konuşmada 'Halkı sevmek halka hizmetle olur' diyerek, "Biz lafa değil icraata bakarız diyoruz. Bu sebeple her mahallemize elimize yaptığımız hizmetleri anlatan dosyamızla gidiyoruz. İşte sizin huzurunuzda da böyle bulunuyoruz. Sizi seven size hizmet edendir. Sizi seven sizin şehrinizdeki, mahallenizdeki şartları güzelleştirenlerdir. 5 yıl önce 45 tane yeni otobüs var mıydı? 5 yıl önce Fatih-Tanjant bağlantı yolu var mıydı? 5 yıl önce saatte 240 ton asfalt üretim kapasiteli asfalt plenti var mıydı? 5 yıl öne oto galericiler sitesi var mıydı? 5 yıl önce EYOF parkı var mıydı? hiç biri yoktu ama şimdi var. Daha bir çok hizmet Trabzon'da 5 yıl içinde Halka hizmet hakka hizmettir anlayışının sonucu ortaya çıkmıştır. Yeni dönemde de inşallah Ortahisar Belediye Başkanım Ahmet Metin Genç kardeşimle birlikte bu güzel şehre ve insanlarına layık olduğu hizmetleri getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise, "Bizim davamız milli irade davasıdır. Bu memleketi bu memleketin evlatları idare edecektir. Türkiye ne zaman ileriye dönük hamle yapsa birileri tarafından hep engellenmek istemiştir. Bu günde ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bunun neticesidir. Ama bu sefer bu oyunu bozacağız. 30 Martta halk gereken cevabı verecektir" şeklinde konuştu.

"SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Belediye Cemal Kamacı Spor Merkezi'ne giderek sporcu ve antrenörlerle birlikte olan Başkan Gümrükçüoğlu spora ve sporcuya destek vermeye bundan sonra da gayret göstereceklerini söyledi. Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir'in de katıldığı ziyarette sporculara tatlı ikram eden Başkan Gümrükçüoğlu, özelikle minik sporculardan ileride şampiyonluklar beklediğini söyledi.

Ziyaretinde Belediyespor'dan yetişen ve gerek amatör gerekse profesyonel spor yaşantısında büyük başarılara imza atan ve Trabzon'da bulunduğu zamanlarda müsabakalarına Cemal Kamacı Spor Merkezi'nde hazırlanan Selçuk Aydın ile karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, Aydın'dan bundan sonra da başarılar beklediğini söyledi.

Spor salonunda spor yapan vatandaşlarla da sohbet eden Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet metin Genç ile karşılaştı. Gümrükçüoğlu ve Genç sporculara, antrenörlere ve vatandaşlara başarılar dileyerek spora desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini dile getirdi.

Öte yandan ziyaretlerine hız kesmeden sürdüren Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile belediye temizlik hizmetlerini sürdüren Teknik Katı Atık personelini ziyaret eder destek istedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümrükçoğlu Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement