Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Gara şehitleri) Bu masumların kanı terör örgütüne destek veren herkesin eline bulaşmıştır" - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Gara şehitleri) Bu masumların kanı terör örgütüne destek veren herkesin eline bulaşmıştır"

Gelen son dakika haberine göre Rize 7. Olağan İl Kongre salonu ve katılımcılar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması RİZE - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Rize 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

15.02.2021 08:59  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize 7. Olağan İl Kongre salonu ve katılımcılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması RİZE - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Rize 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. (3)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Askerimizin karşısında duramayan terör örgütü malesef alçaklıkta sınır tanımıyor, bunlar alçak değil bunlar çukur"

Erdoğan: "( Gara'da 13 şehit) Bu masumların kanı terör örgütüne sahip çıkan, destek veren, sempati sergileyen herkesin eline bulaşmıştır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu sözüm toplum huzurunu, ülke güvenliğini, milli çıkarları tehdit eden herkese ve her kesime dünyayı dar edenleredir."

Erdoğan: "Bu sözüm demokrasi, hak, özgürlük kılıfı altında ülkemizdeki terör örgütleriyle onların siyasi ve sivil görünümlü uzantılarına sınırsız destek verenleredir."

Erdoğan: "Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Gara şehitleri) Bu masumların kanı terör örgütüne destek veren herkesin eline bulaşmıştır"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Gara şehitleri) Bu masumların kanı terör örgütüne destek veren herkesin eline bulaşmıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement