Güneydoğu'da Skeç Galibi Kilis Oldu - Son Dakika
Güncel

Güneydoğu'da Skeç Galibi Kilis Oldu

Güneydoğu\'da Skeç Galibi Kilis Oldu

Şanlıurfa'da düzenlenen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması'nın galibi Kilis oldu.

25.03.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması dün Urfa'da yapıldı. Sekiz farklı şehirden gelen gençlik merkezinin katıldığı yarışmada Kilis ekibi birinci oldu. Yarışmanın jürisini ise oyuncu Tolga Yeter, oyuncu Çetin Altay ve Kubilay Penbeklioğlu oluşturdu.

Tüm Türkiye'de, yapılan Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması'nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi bölümü dün yoğun katılımla yapıldı. Yarışmaya katılımcıların yanı sıra vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Daha önce Konya ve Mersin'de yapılan yarışmanın üçüncü ayağı Urfa'da yapıldı. Sekiz farklı şehirden gençlik merkezinin katıldığı yarışmada finalde mutla sona Kilis ekibi ulaştı. İkinciliği ise Gaziantep alırken, Diyarbakır ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren ekipler ise Ankara'da yapılacak finale katılmaya hak kazandı. Gaziantep ekibinin oynadığı oyun komedi dalında salondan en çok alkış alan oyun olurken, Diyarbakır ekibinin hazırlayıp oynadığı Kadınlar Cenneti skeci ise salondakileri hüzünlendirdi.

URFA'NIN OYUNU SKEÇ DEĞİL TANITIM OLDU

Yarışmanın son bölümünde ise Urfa ekibi sahneye çıktı. İki kişinin oynadığı skeç ise Urfa'nın tanıtımının ötesine geçemedi. Urfalı ve yabancı iki genci karşı karşıya getiren oyunda Urfa ve tarihi tanıtıldı. Oyunun sonunda sahnedekilerin açtığı bayrak ise salondan büyük alkış aldı.

ANTEP TİYATRODA DA URFA'DAN BAŞARILI ÇIKTI

Sekiz farklı şehirden gençlik merkezinin katıldığı yarışmada Urfa ekibinin oynadığı oyun vasat kaldı. Antep ekibinin oynadığı oyun ise komedi dalında salondan en çok alkış alan oyun olurken, salondaki vatandaşlar ise oyunu sonuna kadar izledi. Urfa ekibinin oynadığı oyun ise bilgilendirici bir seminerin ötesine geçemedi.

ÇETİN ALTAY VE JURİLER URFA'YI ÇOK SEVDİ

Yarışma için iki gündür Urfa'da bulunan Çetin Altay, Kubilay Penbeklioğlu ve Tolga Yeter Urfa'yı çok sevdiklerini dile getirdi. Urfa'nın tarihine hayran kaldıklarını belirten deneyimli sinemacılar, bölgede olduklarından dolayı çok memnun olduklarını söylediler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güneydoğu'da Skeç Galibi Kilis Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement