Güzelbahçe'de Mustafa Gürkan Farkı! - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'de Mustafa Gürkan Farkı!

Güzelbahçe\'de Mustafa Gürkan Farkı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin yerel seçimler öncesi İzmir'de halkın nabzını tutmak için yaptığı anketlere yerel basından da destek geldi.

22.10.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin yerel seçimler öncesi İzmir'de halkın nabzını tutmak için yaptığı anketlere yerel basından da destek geldi. İnternet siteleri tarafından birbiri ardına yapılan anketlerde aday adayları, adaylık yolunda kıyasıya bir yarışın içine girerken bu anketlerin sonuncusu Güzelbahçe'de makasın Mustafa Gürkan lehine açıldığını gösterdi.Güzelbahçe'nin Sesi internet sitesi tarafından hazırlanan ankette CHP'li 6 aday adayının yarıştığı Güzelbahçe'de halk "CHP'nin Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı kim olsun?" sorusuna Mustafa Gürkan cevabını verdi.

30 Mart yerel seçimlerine 6 aydan daha kısa bir sürenin kalmasıyla birlikte Güzelbahçe'yi de saran seçim heyecanına ışık tutan Güzelbahçe'nin Sesi sitesinin, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı'na talip CHP'li isimleri bir araya getirdiği ankette sona gelindi. Belediye başkanlığı için aralarında mevcut belediye başkanı Mustafa İnce'nin de bulunduğu ve 6 aday adayının yer aldığı ve iki haftadır oylamaya açık olan anketin sonuçları belli oldu.

Güzelbahçelilerin belediye başkanlığı koltuğunda görmek istedikleri ismi kendilerinin seçtiği ankette ipi göğüsleyen isim Mustafa Gürkan oldu. Gürkan kullanılan oyların yüzde 62,64'ünü alarak, rakiplerini oldukça büyük bir oy farkı ile geride bıraktı. Gürkan'ı yüzde 19,17 oy oranı ile Uğur Yelekli takip etti. Anketin üçüncü sırasında ise yüzde 10,87 oy oranıyla bir dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunan Mustafa İnce yer aldı. Mevcut belediye başkanı İnce'yi takip eden isim ise Güzelbahçe'nin eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran oldu. Bir dönem daha belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Avkıran oyların yüzde 4,64'ünü alarak dördüncü sıraya yerleşti. Güzelbahçe'nin tanınan isimlerinden olan İlhan Pınar ise yüzde 2,08 oy ile beşinci sıraya yerleşirken, Cem Yıldırım ise yüzde 0,24 oranı ile anketi son sırada tamamladı.

Anketi değerlendiren Gürkan "Halkın iradesini yansıtması açısından rakamlar bizim için önemli. Ama bir anketten önde çıktık diye çalışmayı bırakmayacağız. Güzelbahçe'de gencinden yaşlısına herkes için değişim, hizmet anlamına geliyor. Biz bu değişimi gerçekleştirmeye talibiz. Aynı görüşte olmadığımız arkadaşlarımızla da el sıkışarak, güç birliği yaparak bölgesel kalkınmanın temelini atacağız. Güzelbahçe'yi yenibaştan inşa edeceğiz. Güzelbahçe'lilerin fikirleri ve tercihleri benim için belirleyicidir. Hiçbir zaman koltuk derdim olmadı. Olmayacak da. Ben Güzelbahçeli'ye hizmet için görev bekliyorum. CHP'nin bayrağını daha da yukarıya taşımak için göreve talibim. Önemli olan CHP iktidarının bir belediye başkanı olmak. Sosyal belediyeciliğin destanını yazmak için savaşacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'de Mustafa Gürkan Farkı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement